Cu ce se ocupă fiica lui Irinel Columbeanu, la doar 15 ani, în America: “Crește inima în mine”. A apărut în presa străină

Cu ce se ocupă fiica lui Irinel Columbeanu, la doar 15 ani, în America. Chiar dacă se află la mii de kilometri distanță față de el, fără doar și poate Irinel Columbeanu este un tată împlinit și din cale afară de fericit. Cu fiecare zi care trece fiica lui, Irinuca, îl face tot mai mândru. Rezultatele notabile la învățătură, dar și la celelalte proiecte extracurriculare în care adolescenta este implicată au atras atenția inclusiv a presei de peste Ocean.

Cu ce se ocupă fiica lui Irinel Columbeanu, la doar 15 ani, în America

Irina Columbeanu (15 ani) este elevă în clasa a X-a la un cunoscut liceu din Malibu. În ultimii ani s-a remarcat prin rezultate excepționale la învățătură. Iar pe lângă școală, Irinuca Irinuca este implicată în diverse alte proiecte.

Recent, ea a a participat alaturi de alți colegi de-ai săi la un seminar de robotică. Echipele care s-au înscris au avut de construit 20 de roboți care să îi ajute la recuperare pe copiii care suferă de tulburări cerebrale.

Rezultatele au fost impresionante, iar la final, Irina Columbeanu a vorbit pentru presa din Statele Unite despre experiența trăită.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.”, a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

Chiar dacă are o vârstă destul de fragedă, Irinucă dă dovadă de multă maturitate. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor și-a ales deja drumul pe care vrea să îl urmeze în viață. Ea vrea să studieze medicina și să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.”a mai declarat adolescenta pentru publicația americană.

Cu ce se ocupă fiica lui Irinel Columbeanu, la doar 15 ani, în America
Cu ce se ocupă fiica lui Irinel Columbeanu, la doar 15 ani, în America

Irinel Columbeanu:„Crește inima în mine. O susțin pe acest drum și o simt foarte motivată în această direcție”

Fără îndoială că Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica lui. Fostul milionar de la IZvorani îi este alături la fiecare pas fiicei sale și chiar dacă nu s-au văzut de foarte multă vreme, cei doi păstrează legătură și comunică destul de des. El a povestit ce simte când își vede fiica pe culmile succesului și ce părere are despre cariera pe care a ales să o urmeze adolescenta.

„Crește inima în mine. Îi mai trimit și ei precizările acestea pe care le mai găsesc în presă ca să crească inima și în ea. Bănuiesc că i le arată și mamei ei. Cred că e o meserie grea, dar frumoasă și bănoasă. Mie îmi place. Adică, alegerea ei, care e numai a ei, mi se pare ok. În schimb, îi va ocupa foarte mult timp. Mă rog, nu e un schimb, dar așa cred eu. E important să facă ce îi place. O susțin pe acest drum și o simt foarte motivată în această direcție.”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.