Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor: „A învățat, s-a autoperfecționat și acum este ok”. Și-a dat seama că asta e marea lui pasiune VIDEO EXCLUSIV

Actrița își susține necondiționat băiatul

Carmen Tănase își susține fiul în tot ce face. Tudor Parhon s-a decis să se ocupe de pictură, renunțând la meseria de regizor. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că îi păstrează prima lucrare, pe care o are în casă. Mai mult, actrița a punctat că a lucrat alături de fiul ei pentru un proiect la facultate, când acesta studia în Olanda.

Carmen Tănase, detalii despre fiul său

Carmen Tănase a punctat că este o mare colecționară de artă, mai ales atunci când vine vorba despre lucrările fiului său. După ce s-a întors din Olanda, unde a absolvit Facultatea de Regie, Tudor Parhon s-a reorientat și a ales o altă carieră:

“Sunt mare iubitoare de artă. Băiatul meu se ocupă cu asta, deci sunt familiarizată cu această lume cât de cât. Fiul meu pictează, am tablouri în casă, am lucrările lui. Sunt colecționară atunci când vine vorba despre tablourile fiului meu. Merg ori de câte ori am ocazia pe oriunde prin lume, să văd ce mai este nou sau să văd vechile lucrări de care sunt îndrăgostită sau pe care le știu din albume.”

Citește și Omul căruia Carmen Tănase îi datorează cariera. „M-a pus cu mâna cumva pe drumul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

Păstrează prima lucrare a fiului

Tudor Parhon a renunțat la meseria de regizor și a îmbrățișat marea pasiune pe care o are, arta. Carmen Tănase ne-a mărturisit că băiatul ei nu mai are gânduri de a se întoarce la cinematografie. Vedeta îl susține în tot ce face, ba chiar a păstrat prima lucrare pe care acesta a făcut-o:

“Da. O păstrez, sigur că da, este un cărbune. (n.r. prima lucrare a fiului) El s-a apucat târziu, în urmă cu 8 ani. El are studii de regie, nu de arte plastice. Singur a învățat, s-a autoperfecționat și acum este OK. Deocamdată nu, doar arte plastice. (n.r. fiul ei nu se mai gândește să facă regie)”

Citește și Secretul din spatele relației speciale dintre Carmen Tănase și Marius Manole. „Ne luăm unul de altul absolut tot timpul” VIDEO EXCLUSIV

A lucrat împreună cu fiul său

Când fiul ei era în anul III la facultate, Carmen Tănase l-a ajutat la un proiect. Pe durata filmărilor, cei doi nu s-au bazat pe relația de mamă-copil, ci, mai degrabă, au avut o legătură de actor și regizor. Vedeta ne-a mărturisit că a fost extrem de ascultătoare, așa cum se întâmplă, în general, când se află pe un platou. Mai mult, ea ne-a explicat că lumea nu l-a asociat cu ea vreodată, ținând cont că nu au același nume, așa că faima ei nici nu l-a ajutat, nici nu i-a pus piedici:

“Am lucrat când era în anul III la facultate. A studiat film în Olanda. Am lucrat, era foarte bun. Nu am considerat că este fiul meu și nici el că sunt mama lui. A fost o relație de regizor și actor. Am fost foarte ascultătoare. Sunt ascultătoare pe platou, dacă am de la cine să ascult. Foarte rar se întâmplă să nu am, dar, în general, mi-a dat Dumnezeu regizori excepționali, la care mă uit ca la Soare. Nu avem același nume. (n.r. lumea nu l-a asociat cu ea) În Olanda, cine să știe de mine? Nu prea, nu.”

Citește și Elvira Deatcu și Carmen Tănase, despre secretul unei prietenii de 30 de ani: „Ne-am și certat. Nu am vorbit mai multe zile.” Gestul pe care îl fac de fiecare dată pentru a se împăca VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *