Cu ce se ocupă Florin Dumitrescu, după ce a plecat de la Chefi la Cuțite. Și-a dorit ca fanii să afle chiar de la el

Câștigă enorm din reclame
Cu ce se ocupă Florin Dumitrescu, după ce a plecat de la Chefi la Cuțite. Și-a dorit ca fanii să afle chiar de la el

Zilele trecute s-a aflat că cei trei bucătari de la Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, nu vor mai face parte din noul sezon al proiectului culinar de la Antena 1. Vestea i-a întristat pe mulți fani, care s-au întrebat unde o să-i mai urmărească pe aceștia. Ei bine, după plecarea de la Antena 1, Florin Dumitrescu continuă să gătească, dar să se ocupe și de numeroasele sale colaborări!

Florin Dumitrescu încasează sume enorme după plecarea de la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au anunțat că încetează proiectul Chefi la Cuțite, pe motiv că au obosit.

„Am fost surprinşi de anunţul de ultim moment al celor trei juraţi, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor şi pentru că suntem într-o rela-ţie contractuală cu cei trei.

Motivul principal invocat de aceştia a fost starea de oboseală, deşi a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situaţie nu au dus la soluţia ideală.”, a precizat postul de televiziune Antena 1.

Are contract cu Lidl

Fanii au fost extrem de dezamăgiți i și-au exprimat sentimentele pe paginile lor de socializare. Florin Dumitrescu a făcut și o postare în acest sens, prin care își anunța prietenii virtuali că va continua să gătească preparate delicioase. În plus, el continuă să aibă colaborarea cu Lidl, care îi aduce bani frumoși în conturi.

Citește și: Cine a câștigat cele mai multe sezoane Chefi la Cuțite. Juratul care a reușit să obțină cele mai multe victorii

Chef Florin Dumitrescu colaborează cu celebrul lanț de magazine Lidl, din anul 2015. Prin intermediul Bucătăriei Lild, el prezintă diverse rețete. Se specula că acesta ar încasa între 5.000 și 10.000 de euro pe lună. Recent, el a postat o fotografie pe Facebook în care le arăta fanilor că filmează o nouă rețetă pentru emisiunea gastronomică, în colaborare cu Lidl.

Pe lângă acestea, Florin Dumitrescu se mai ocupă și cu întreținerea canalului de Youtube, acolo unde încântă pe toată lumea cu rețete unice și savuroase. Cheful are aproximativ 43.000 de abonați

Citește și: Cum au fost surprinși împreună Florin Dumitrescu și Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite. Fanii au reacționat imediat: „Sunteți cei mai tari!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *