Cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Este unul dintre cei mai bogați burlaci din SUA

Garrett și Ana sunt împreună de aproape 5 ani
Cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Este unul dintre cei mai bogați burlaci din SUA

Garrett și Ana Geoană s-au logodit pe data de 4 august 2022, într-o locație de vis din București. Nunta fiicei lui Mircea Geoană va avea loc anul viitor, la Veneția. Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană, Garrett? Tânărul este unul dintre cel mai bogați burlaci din Statele Unite.

Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Garrett și Ana sunt împreună de aproape 5 ani

Garrett și Ana Geoană formează un cuplu de aproximativ cinci ani. S-au cunoscut în timpul facultății. Potrivit fanatik.ro, Garrett Cayton face parte dintr-o familie cunoscută și bogată din Statele Unite. Logodnicul Anei Geoană ar fi nepotul unui milionar de origine poloneză, pe nume Jona Goldrich. Familia lui Garrett este cunoscută peste Ocean datorită acțiunilor umanitare pe care le face. Spre exemplu, în anul 2019, mama și mătușa lui Garrett au donat suma de 10 milioane de dolari pentru bolnavii de Alzheimer și tulburări de memorie.

Petrecere cu fast la Mogoșoaia. Ce invitați au fost la petrecerea de logodnă dintre Ana și Garrett

Petrecerea de logodnă a Anei Geoană cu Garrett Cayton a avut loc la Mogoșoaia, acolo unde totul a fost pregătit în detaliu. Printre invitați s-au numărat mulți prieteni de-ai Anei și Garrett din Statele Unite. De asemenea, nașul Ilie Năstase a fost și el prezent. Charlottte Bickley, cunoscută drept digital creator și shop assistant, a fost alături de cei doi în această zi specială. Cu toții s-au distrat pe diferite genuri muzicale.

“A fost o reuniune foarte frumoasă. O logodnă acasă, pe pământ românesc. Au participat și părinții viitorului soț al fiicei mele, Ana și Garrett au vrut neapărat să serbeze logodna și cu colegii de facultate și prietenii din România. Nunta va fi organizată anul viitor de către părinții lui Garrett, la Veneția. Sunt convins că va fi o nuntă foarte frumoasă și foarte reușită”, a spus Mircea Geoană după petrecerea de logodnă, pentru gandul.ro.

Ana și Garrett
Ana și Garrett

Ana și Garrett au primit din partea nașului ei, Ilie Năstase, o fotografie și racheta cu care marele campion român a jucat o finală de neuitat la Wimbledon în 1972.

După petrecere de pe 4 august, Ana și Garrett, însoțiți de prietenii lor, petrec petrece o săptămână în Transilvania. Cu această ocazia, Ana a făcut o promisiune: că va reveni în România în fiecare an de acum înainte. De asemenea, logodnicul său a declarat că  de acum România este și țara lui.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.3 144 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *