Cu ce se ocupă Maria, fiica Lizei Panait, la 26 de ani: „E mai greu decât credeam, dar mă descurc” VIDEO EXCLUSIV

"De mică sunt în zona asta"
Cu ce se ocupă Maria, fiica Lizei Panait, la 26 de ani: E mai greu decât credeam, dar mă descurc VIDEO EXCLUSIV

Maria Panait, fiica celebrei creatoare de modă Liza Panait, a fost de mică în preajma mamei sale, dovadă că în ultimii ani s-a numărat printre modelele care au defilat în prezentările de modă ale Lizei Panait. Cu toate acestea, tânăra a declarat în repetate rânduri că nu-și dorește o carieră în modelling, ci aspiră la mult mai mult. La 26 de ani, Maria Panait declară în exclusivitate pentru EGO.ro că este pregătită să ducă mai departe brand-ul creat de părinții ei.

Maria Panait: „Mă ocup și de partea financiară, mă ocup și de creație”

Liza Panait are trei copii, însă fiica cea mică pare că vrea să-i calce mai mult pe urme și să ducă mai departe brand-ul creat de celebra creatoare de modă. Deși i-a implicat pe toți în această afacere, Maria a fost mereu cea mai vizbilă, căci a ales să îmbrace creațiile mamei sale și să defileze în cadrul prezentărilor de modă. Tot la o prezentare am întâlnit-o și zilele trecute când ne-a mărturisit că atunci când este în culise, relația dintre ele este strict profesională, deloc de mamă-fiică.

„Nu e mama mea în culise. Am emoții înainte de fiecare prezentare și avem cu toții de fiecare dată, la fiecare prezentare. De mică sunt în zona asta și inclusiv acum mă implic în tot ce înseamnă acest brand. Doar că acum este altceva, că am mai crescut și mă iau mai mult în serios”, ne-a povestit amuzată Maria Panait.

De altfel, mereu a declarat că pentru ea este o distracție, un hobby, nicidecum un început de carieră, dovadă că, nu a ales să urmeze o facultate de Arte, ci una de Științe Economice, tocmai pentru a fi mult mai implicată în tot ce înseamnă brand-ul Liza Panait ca și afacere.

„Am terminat ASE-ul, mă ocup și de partea financiară, mă ocup și de creație, vreau să-mi dezvolt și linia mea de haine. Deocamdată sunt împărțită în mai multe direcții ca să zic așa”.

„Am început să învăț să fac și tipare”

În ciuda vârstei, Maria Panait vrea să păstreze aceeași linie pe care a creionat-o mama ei și să nu se ducă în zona de mass market, ci să rămână la haute couture.

„De mass-market sau de fast fashion în niciun caz. Aș schimba doar target market. M-aș duce către tineret. Nici în zona de masculin nu m-aș duce. Nu m-a atras niciodată. Nu știu de ce că doar am prieteni care mă întreabă de ce nu facem și pentru bărbați. Nu am tragere, nu sunt atrasă, nu sunt făcută pentru asta”, ne-a mai declarat Maria Panait, care în momentul de față se experimentează pe partea de creație, mai precis învață să facă tiparele după care se crează rochiile sau alte piese vestimentare.

„Am început să învăț să fac și tipare. E mai greu decât credeam, dar mă descurc. Nu am învățat deocamdată în programe, deocamdată încă se fac tipare de mână și cred că o să mai dureze până o să trecem la cele digitale. Pentru că nu e chiar atât de simplu în cazul nostru. Noi nu suntem ca și structuri, nu suntem după niște măsurători standard și nu cred că se va trece repede total pe chestia asta, pe tiparele făcute pe calculator”.

Totul sub atenta supraveghere a Lizei Panait care nu este deloc blândă atunci când vine vorba de profesie și mai ales de cea de designer, profesie pe care ea o face de mai bine de 30 de ani.

„Îi arăt mamei mele schițele. Și accept criticile. Nu sunt genul de persoană care să nu recunoască, adică accept. O critică poate fi constructivă, mai ales că vine de la mama mea, care se pricepe. Nu e deloc drăguță atunci când e cazul să mă critice”, a mai povestit Maria Panait pentru EGO.ro.

Citește și Ce nu mai găsește Mihaela Tatu de ani buni în magazine. De asta a renunțat chiar să mai meargă la shopping VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *