Ce nu mai găsește Mihaela Tatu de ani buni în magazine. De asta a renunțat chiar să mai meargă la shopping VIDEO EXCLUSIV

Vedeta nu mai merge de ani buni în magazine pentru aceste articole

Mihaela Tatu a fost mereu în centrul atenției prin prisma meseriei sale, dat fiind faptul că este în lumina reflectoarelor de mai bine de 20 de ani. Conștientă de faptul că imaginea ei este foarte importantă, Mihaela Tatu a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că își alege cu grijă garderoba și că nu suportă ideea de a face shopping, asta nu pentru că nu i-ar plăcea să meargă prin magazine, ci pentru că niciodată nu găsește ceva pe măsurile ei.

Mihaela Tatu: „Port cu plăcere designeri români”

Pe Mihaela Tatu am întâlnit-o la o prezentare de modă în cadrul căreia defila într-o rochie elegantă semnată Eli Lăslean. Deși am văzut-o extrem de rar în această ipostază, fosta prezentatoare TV ne-a mărturisit că este pasionată de modă și de frumos și că nu apare des la astfel de evenimente pentru că nu este invitată, nu pentru că nu i-ar plăcea.

Citește și: Eli Lăslean a păstrat aproape toate rochiile produse în cei 30 de ani de activitate. „Am sute de piese de colecție” VIDEO EXCLUSIV

„Nu există convingere când este vorba de Eli Lăslean. Eli a apărut pe piață cu ghilimele de rigoare la emisiunea „Viața bate filmul”. Suntem prietene de 22 de ani. Cum să nu fi venit. Pe de altă parte e un clișeu și este o prejudecată faptul că nu mă las purtată în această zonă. Nu mă invită cine trebuie să mă invite. E problema designerilor dacă au curaj sau nu. Cine vine și simt că-mi face plăcere, vin. Dacă nu îmi face plăcere le spun că nu îmi face plăcere și gata, e simplu”, ne-a explicat Mihaela Tatu motivul pentru care a acceptat să defileze în cadrul unei prezentări de modă, completând că Eli Lăslean nu este singurul designer român pe care îl îmbracă cu mândrie.

„Nu sunt singurele creații românești pe care le port. Port Camelia Ruadiș, port Agnes Toma, Eli Lăsleanu, sigur o să uit pe cineva și dacă uit pe cineva o să am mustrări de conștiință. De la Oradea am două stiliste pe care chiar le agreez. Chiar port cu plăcere designeri români. Liza Panait am purtat o lungă perioadă de timp. Pentru mine lucrurile sunt foarte clare. Depinde de creația fiecăreia. Există posibilitatea ca designerul respectiv să fi creat ceva cu care eu să nu fi rezonat, care să nu se potrivească temperamentului meu, sau momentului, nu e obligatoriu”.

„Nu am fost niciodată dependentă de shopping”

Unul dintre motivele pentru care Mihaela Tatu apelează cu încredere la creatorii de modă este pentru că urăște să facă shopping, asta deoarece toată viața s-a lovit de o mare problemă cu privire la conformația ei.

„Nu am fost niciodată dependentă de shopping și sunt una dintre femeile care nu iubesc să facă shopping pentru că văd o mărime și mărimea respectivă ori este prea mică în șolduri, ori nu îmi vine în zona bustului pentru că eu am sânii mai mari, sau nu se potrivește în talie sau nu mai știu cum. Nu se potrivesc mărimile din comerț și atunci de asta prefer creatorii de modă. Ca să facă după dimensiunile mele și după conformația mea”, a mai completat fosta prezentatoare a emisiunii „De 3 X femeie”.

Citește și: Greșeli vestimentare de evitat. Ce să nu porți niciodată pe stradă. Sfaturi prețioase de la Eli Lăslean și Corina Leca

Pe de altă parte s-a și obișnuit așa datorită faptului că a lucrat ani buni în televiziune unde dispunea de styliști care se ocupau de ținutele ei.

„Pe vremea aceea era Janine care se ocupa de ținuta noastră. După aceea au venit tot felul de alte magazine care le-au îmbrăcat pe cele din Pro TV. Am avut tot felul de colaborări”, a mai completat Mihaela Tatu pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *