Eli Lăslean a păstrat aproape toate rochiile produse în cei 30 de ani de activitate. „Am sute de piese de colecție” VIDEO EXCLUSIV

Eli Lăslean: „Majoritatea rochiilor le-am păstrat”

Zilele trecute, creatoarea de modă Eli Lăslean a sărbătorit 30 de ani de la debut printr-un eveniment de zile mari în care 30 de doamne, foste manechine, dar și prietene vechi au defilat în creațiile ei. Eli Lăslean a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în aceste trei decenii a creat mii de rochii, dar a și păstrat sute de piese vestimentare, ca o amintire a muncii ei.

Eli Lăslean, 30 de ani dedicați modei

Cunoscută drept cea care o îmbracă pe Prima Doamnă, Carmen Iohannis, creatoarea de modă Eli Lăslean și-a început drumul în modă printr-o întâmplare.

În urmă cu 30 de ani își dădea demisia din postul de economist la un trust agricol și a început să facă haine la mașina de cusut din bucătărie, însă în același timp lucra la o fabrică de confecții din Arad, tocmai pentru a strânge suficienți bani pentru a lansa propria colecție.

Abia în anul 2000 a reușit să facă prima ei prezentare de modă la București, la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei. 22 de ani mai târziu, în cadrul aceluiași hotel, Eli Lăslean și-a celebrat cei 30 de ani de la înființare.

„Sunt extrem de emoționată pentru că tot timpul făceam câte o rochie sau câte o colecție și uite așa nici nu am observat când au trecut anii aceștia. Deci chiar este un moment de bilanț și de bilanț frumos în care eu simt nevoia să le mulțumesc tuturor femeilor minunate care au avut încredere în mine, care mi-au încredințat visele lor frumos, iar eu am reușit să le transpun în realitate. La noi se fac rochii cu suflet, rochii în care visele se împlinesc”, a povestit creatoarea de modă pentru EGO.ro.

„Abia aștept să le expun și să le readuc în actualitate”

Deși este cunoscută mai mult drept cea care se ocupă de ținutele soției președintelui României, de-a lungul timpului Lăslean a îmbrăcat mai multe vedete autohtone, dovadă că la celebrarea a 30 de ani de existență au urcat alături de ea pe podium Mihaela Tatu, Andreea Marin, Monica Davidescu, Denise Rifai, Raluca Moianu, Bianca Brad, dar și alte nume cunoscute în showbizul autohton.

„Acum 30 de ani am pășit în atelier la fel de timidă ca și acum. Sunt foarte emoționată și vă invit să vedeți ce v-am pregătit în seara aceasta pentru că o să fie ceva foarte emoționant”, ne-a mai spus designerul.

Eli Laslean a pastrat aproape toate rochiile produse in cei 30 de ani de activitate
Eli Lăslean a aniversat 30 de ani de carieră

În toți acești ani a creat mii de rochii, însă de multe dintre ele nu a putut să se despartă. Dovadă că, în atelierul ei există în continuare piese vestimentare din anii 90, piese pe care nu și-a dorit să le pună spre vânzare, ci a preferat să le țină ca amintire. Din păcate se vede nevoită să le scoată din atelier căci de-a lungul timpului s-au strâns câteva sute de articole și nu mai are unde să le depoziteze.

„Le păstrez pe toate. Majoritatea rochiilor le-am păstrat. Am sute de piese de colecție, unicate, pe care de abia așteapt să le expun și să le readuc în actualitate. Ele sunt foarte actuale”, a completat Eli Lăslean pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.