Cu ce se ocupă Maye Musk, la 74 de ani. Mama celui mai bogat om din lume va găzdui un eveniment în România

Cu ce se ocupă Maye Musk, la 74 de ani. Mama celui mai bogat om din lume are o poveste de viață interesantă pe care a transpus-o în cartea sa intitulată „O femeie își face planul: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes”. Mama lui Elon Musk va veni și la București pentru a-și prezenta cartea.

Cu ce se ocupă Maye Musk, la 74 de ani

Deși inițial s-a spus despre cel mai bogat om al planetei că a organizat o petrecere monstru la Castelul Bran de Halloween, informație dovedită ulterior a fi falsă, în realitate primul membru al familiei Musk care va vizita România este chiar mama fondatorului Tesla.

Maye Musk, în vârstă de 74 de ani, va găzdui la noi în țară un eveniment de promovare a cărții sale „O femeie își face planul”. Vizita lui Maye în România este programată pentru sfârșitul lui ianuarie 2024. Evenimentul va fi organizat la Sala Palatului din București, după care, Maye Musk va merge într-un turneu de promovare și în alte țări precum Bulgaria și Turcia.

Cu ce se ocupă Maye Musk, la 74 de ani
Cu ce se ocupă Maye Musk, la 74 de ani

Maye Musk, model de succes la 74 de ani

Maye Musk povestește în cartea sa cum a fost nevoită să își creasă singură copiii și cum i-a educat ca să-și urmeze visurile.

Maye Musk a intrat în lumea modellingului la vârsta de 15 ani. Trei ani mai târziu, a început să studieze nutriția, iar la 21 de ani a devenit dietetician. În timpul școlii, Maye a fost un elev strălucitor la matematică, iar profesorii o trimiteau să îi mediteze pe colegii ei mai mari.

La 22 de ani, Maye Musk s-a căsătorit cu inginerul Errol Musk, iar după nouă luni l-a născut pe Elon. Apoi pe fratele său, Kimbal, și ulterior pe sora celor doi, Tosca.

La 31 de ani, Maye Musk și soțul ei au divorțat. După despărțire, a urmat un lung proces de custodie. Prioritatea ei au fost copiii și a fugit efectiv de soțul ei.

Elon și Kimbal i-au spus mamei lor, în jurul vârstei de 10 ani, că își doresc să locuiască alături de tatăl lor. Bărbatul avea o bibliotecă Eciclopedia Britanică, un computer și alte lucruri pe care Maye nu și le permitea.

Maye a strălucit întotdeauna, iar pasiunea pentru modelling a dus-o pe cele mai înalte culmi. În 1969 ea a fost finalistă în concursul de frumusețe Miss Africa de Sud.

Popularitatea lui Maye Musk a crescut însă începând cu 2011, când, la vârsta de 63 de ani, a pozat nud pentru revista Time, secțiunea de Sănătate, iar doi ani mai târziu a apărut în videoclipul „Haunted” al celebrei Beyonce, scrie adevărul.ro.

Anul acesta, Maye Musk a scris istorie, pozând în costum de baie pe coperta Sports Illustrated. Mama fondatorului Tesla a devenit astfel cea mai în vârstă femeie care a apărut pe coperta celebrei reviste.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *