Unde a petrecut, de fapt, Elon Musk de Halloween. Acum s-a aflat tot. Primele imagini

Elon Musk și mama sa au petrecut împreună de Halloween

Unde a petrecut, de fapt, Elon Musk de Halloween. Weekendul trecut a fost iureș mare în presa din România privind petrecerea de Halloween de la Castelul Bran pe care ar fi organizat-o proaspătul proprietar al Twitter. Doar că Elon Musk nu a venit în România, iar la Castelul Bran au participat alți afaceriști miliardari, prieteni de-ai să, printre care și Peter Theil, fondatorul PayPal. Acesta și soțul lui ar fi fost, de fapt, organizatorii ai evenimentului.

Unde a petrecut, de fapt, Elon Musk de Halloween

În timp ce lumea spunea că petrece Halloweenul la Castelul Bran, alături de alți zeci de invitați – influenți oameni de afaceri, artiști și staruri de cinema, printre care și Angelina Jolie – Elon Musk a postat pe contul său de Twitter un mesaj care făcea referire la un fake news. Textul a apărut pe pagina oficială fondatorului Tesla duminică dimineață la ora 02:00.

„Este fals! Nu am postat pe Twitter niciun link spre The New York Times”, a scris ironic Elon Musk pe Twitter, după ce jurnaliștii de la The New York Times îl acuzaseră că a postat pe Twitter un link către un site care distribuie știri false.

Ulterior s-a aflat ce a făcut, de fapt, Elon Musk de Halloween, iar imaginile postate pe contul său de Twitter sunt grăitoare. Potrivit, Daily Mail, fondatorul Tesla fost fotografiat sosind la petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum.

El a fost costumat într-o armură roșie în stil samurai, dar pe dedesubt hainele de stradă erau încă vizibile. Costumația sa a costat însă o avere.

Potrivit site-ului web al magazinului de costume de lux Abracadabra NYC, ținuta lui Musk este setul Devil’s Champion-Leather Armor și se vinde la prețul de 7.500 de dolari.

Alături de miliardarul american a fost și mama lui, Maye Musk, în vârstă de 74 de ani. Modelul de la Sport’s Illustrated a venit costumată în Cruella de Vil, personajul negativ din filmul  „101 Dalmațieni”. Maye Musk a purtat un trenci negru din piele și și-a vopsit părul jumătate negru.

Unde a petrecut, de fapt, Elon Musk de Halloween
Unde a petrecut, de fapt, Elon Musk de Halloween

Elon Musk taie în carne vie la Twitter

Elon Musk, care a finalizat joi tranzacția de 44 de miliarde de dolari pentru preluarea Twitter, i-a concediat imediat pe directorul general al companiei, Parag Agrawal, şi pe alţi doi oficiali de top – directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde.

Dar Musk nu se limitează doar la atât. Miliardarul este pregătit să concedieze alți 2.000 de angajați, ceea ce reprezintă aproximativ 25% din forța de muncă a companiei.

De la preluarea Twitter, Elon Musk a acționat rapid. El a sosit încă de miercuri la sediul central al companiei din San Francisco și a început să se întâlnească cu angajații. Joi după-amiază, el i-a concediat pe directori și a stat de vorbă cu agenții de la publicitate, care asigură cea mai mare parte a veniturilor Twitter, spunându-le că platforma va fi o destinație publicitară respectată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *