Cu ce se ocupă Patrizia Paglieri de când nu mai apare pe micul ecran. Pentru cine gătește acum vedeta: „S-au gândit la mine” VIDEO EXCLUSIV

Patrizia Paglieri: „Sunt foarte bine din toate punctele de vedere”

Patrizia Paglieri a rămas fără emisiunea matinală de la Kanal D, însă de ceva vreme apare pe marile ecrane, înaintea filmelor care rulează în cinematograful din zona de Nord a Capitalei. Prezența chef-ului în cinema nu are legătură cu actoria, ci cu meseria pe care o practică de la vârsta de 14 ani. Patrizia a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că se ocupă de meniul pentru zona VIP din cadrul unui cinematograf.

Chef Patrizia Paglieri semnează meniul VIP de la cinema

Spectatorii care vor să aibă parte de o experiență diferită în sălile de cinema, aleg zona de VIP, acolo unde pe lângă film, se pot delecta cu diverse feluri de mâncare și desert. De aceste meniuri se ocupă nimeni alta decât chef Patrizia Paglieri.

„Chiar acum discutam pentru meniul de anul acesta din cinema. 2023 vine cu un meniu nou, delicios. În afară de actorii care ne fac deliciul pe marele ecran, am zis să vină și o parte gastronomică. Să fie o plăcere completă. Colaborarea pentru cinema a venit firesc. Cei care se ocupă sunt clienții mei de la restaurant. Veneau la mine la masă. Așa că atunci când s-au decis să schimbe meniul s-au gândit la mine”, ne-a declarat chef-ul, completând că nu s-a dechis deocamdată asupra desertului, însă promite să fie unul pe măsura celor cu care și-a învățat clienții de la ea de la restaurant.

„Vom scoate tiramisu din meniu și o să pun alt desert. Chiar asta discutam. Ceva cu fructe, cu fructul pasiunii, cu biscuiți, cu lămâie, vedem. Desert fără calorii nu prea există. Mai greu”.

„Cred că la film nu m-aș descurca din cauza limbii”

Pentru a promova acest lucru, Patrizia a filmat un spot publicitar care rulează înainte oricărui film difuzat de cinematograful cu care are colaborarea. Cu toate că s-a distrat de minune la filmări și că nu este deloc străină de tot ce înseamnă camere e filmat, Patrizia Paglieri ne-a mărturisit că nu are de gând să înceapă o carieră în industria cinematografică.

„La filmarea spotului chiar a fost frumos, a fost ușor. M-am simțit bine imediat. Știi senzația aia că ți se pare totul familiar și că te simți bine imediat, așa a fost și acum, am avut un vibe bun încă de la început. Sunt foarte bine din toate punctele de vedere. Eu de fapt doar creez rețetele, nu le și prepar. Cei care se ocupă de bucătărie rămân aici singuri. Sunt foarte harnici”, a mai povestit bucătarul, completând că spune pas filmului, însă se pregătește de o revenire pe micul ecran.

Citește și: Patrizia Paglieri, pasionată de jocurile de noroc. Câţi bani pierde vedeta din cauza acestui viciu

„Să apar și în filme? Nu, nu. O să am ceva, o nouă emisiune, dar film nu. Cred că la film nu m-aș descurca din cauza limbii. Nu știu dacă m-aș potrivi într-un rol negativ. De fapt rea am fost într-o emisiune culinară (nr. Masterchef) când am avut rol de jurat. Cred totuși că am fost normală, sinceră, dar atunci când mâncarea nu era bună nu puteam să mint, să zic altceva, doar că să fiu bună”.

Patrizia este conștientă de talentele ei și recunoaște că nu ar putea să joace niciun rol, cu atât mai mult cu cât nici în viața de zi cu zi nu știe să mintă, reușind să se dea de gol chiar și atunci când spune o minciuna mică, nevinovată.

„Nu mint pentru că după aceea uit ce am zis și mă dau singură de gol. Așa că mereu am fost foarte sinceră. Mai am dăți când spun câte o minciună mică, nevinovată, dar și atunci încerc să evit, să scap fără să fiu nevoită să mint”, a mai completat Patrizia Paglieri pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *