Cu ce se ocupă Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache. „Așa am început”. A fost nevoit să își abandoneze visul din cauza unui accident

Oana Matache și iubitul ei, Radu Sifferdi, se numără printre cuplurile participante la Power Couple, emisiune difuzată de Antena 1. Dacă pe sora Deliei o cunoaște deja foarte multă lume, în ceea ce-l privește pe partenerul ei, acesta este la primele sale apariții publice. Iată cu ce se ocupă în prezent tânărul și ce problemă de sănătate i-a spulberat visul de a deveni actor.

Cu ce se ocupă Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

Oana Matache și Radu Sifferdi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un an. Sora Deliei a divorțat de fostul soț, Răzvan Miheț, alături de care are doi copii, un băiat și o fată. Tânăra în vârstă de 31 de ani și-a găsit fericirea în brațele actualului partener și împreună au acceptat să participe la emsisiunea Power Couple, de pe Antena 1.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi dau din casă. De la ce pornesc discuțiile între ei. Ce îi reproșează artista iubitului său

Show-ul le pune la încercare oncurenților încrederea față de partener, cât de bine se cunosc unii pe alții, dar și cât de capabili sunt să își întreacă limtele, în condițiile în care la mijloc este vorba de mulți bani.

Relația celor doi nu a fost privită cu ochi buni o perioadă de mulți, inclusiv de mama artistei, Gina Matache. Dar Oana și Radu au depășit provocările, iar acum spun că sunt mai uniți ca niciodată.

Radu Sifferdi, în vârstă de 28 de ani este din Galați și a urmat cursurile Liceului de Artă Galați „Dimitrie Culcin”. Dorința lui cea mai mare era să devină actor, dar din cauza unui accident nefericit a fost nevoit să renunțe la visul său.

În primii ani ai tinereții a încercat mai multe meserii, printre care și om la curățenie, zidar sau ospătar. În prezent, este editor video și a lucrat cu mai mulți streameri celebri din România.

”Eu sunt la bază editor video, așa am început. Am lucrat cu streameri cunoscuți – Silviu Faiăr, Zlăvog – și am făcut și publicitate și reclame.

La momentul de față sunt director of picture, adică filmez.

Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez, pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că, din cauza danturii, nu mai am dicție.

Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat WC-uri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a povestit Radu Siffredi la un moment dat în mediul online.

Citește și: Din ce își câștigă acum banii Oana Matache, sora Deliei: “Doar trebuie să le dea de mâncare copiilor”. Mama ei a făcut dezvăluirea

Radu Sifferdi a avut nevoie de reconstrucție facială în urma unui accident

Iubitul Oanei Matache, a suferit un grav accident la vârsta de 16 ani, experiență care l-a marcat și în urma căreia era cât pe ce să își piardă viața. Radu Sifferdi a povestit că a avut nevoie de două operații de reconstrucție facială. De asemenea, în urma accidentului, tânărul și-a pierdut dantura, fiind ținta bulliyng-ului din acest motiv.

”Am avut parte de bulying, pe care nu l-am luat chiar atât de grav, pentru că eram un băiat pus pe glume și am crescut în Galați. Totuși, timp de doi ani, eu nu am avut dantură, și mi se spunea „Ahaha, nu ai dinți!”, „Îți cad dinții din gură!”.

Carisma m-a ajutat să-mi păstrez prietenii lânga mine, să am prietenă în vremea aceea. Ani mai târziu, psihologul mi-a spus că m-a afectat. Și până în ziua de azi sunt foarte conștient de dantura mea. Am avut un accident la 16 ani și mi-am pierdut dantura și aproape viața, și am opt implanturi și două reconstrucții faciale. Am unele momente în care mi-e rușine să zâmbesc.” a povestit amintit Radu Siffredi acum ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *