Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Leonard Doroftei, la 19 ani. Este de o frumusețe răpitoare. FOTO

Vanessa are 19 ani și se pregătește să devină medic

Scris de: Daoud Andra

14 Nov. 2022

Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Leonard Doroftei, la 19 ani. Este de o frumusețe răpitoare. FOTO

Leonard Doroftei se mândrește cu o familie superbă. Fiica și cei doi fii ai lui îl fac să fie cel mai mândru tată, iar fostul campion ar face orice pentru ei. Pugilistul locuiește în prezent în Canada, alături de fiica lui, care a împlinit recent 19 ani. Cât de frumoasă este fiica lui Leonard Doroftei și ce studiază la Montreal.

Cum arată și cu ce se ocupă Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei

Pe Leonard Doroftei îl știe toată lumea, însă nu mulți știu ce familie frumoasă are fostul pugilist. De curând, acesta a postat o fotografie în care apare alături de fiica lui și a primit numeroase comentarii din partea celor care îl urmăresc online. Vanessa are 19 ani și studiază la Montreal. Și fostul campion la box s-a mutat de curând în Canada, unde este aproape de fiica lui.

Vanessa este de o frumusețe răpitoare și a moștenit trăsăturile de la mama sa. „Să vă trăiască prințesa!”, „Nici nu știu ce zice privirea ta, ești mândru sau îngrijorat că e așa frumoasă și trebuie să fii cu ochii în patru!”, „Cât este de frumoasă! Să vă trăiască și să vă aducă doar bucurii!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Leonard Doroftei le-a primit la fotografia cu fiica lui.

Citește și: Anghel Damian, detalii incredibile din culisele serialului Clanul, sezonul 2: „Împreună cu Lia facem această muncă la patru mâini” VIDEO EXCLUSIV

Luna trecută, Vanessa a împlinit 19 ani, iar întreaga familie i-a fost alături. Tatăl ei a dezvăluit că tânăra studiază la colegiu și că se pregătește pentru o carieră în medicină. Fiul cel mare al pugilistului are un job în domeniul imobiliar, iar celălalt fiu al său a terminat Facultatea de Fizică în țară și s-a alăturat familiei, în Canada.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită.”, spunea Leonard Doroftei, în urmă cu ceva timp, pentru gsp.ro.

Cu ce se ocupa si cum arata fiica lui Leonard Doroftei la 19 ani 1
Leonard Doroftei și fiica sa, Vanessa

De ce a plecat Leonard Doroftei din România

Fostul campion la box a avut probleme în afaceri, iar dezamăgirile pe care le-a trăit în România au fost numeroase. Totul a culminat cu un articol de presă în care era numit „cerșetor”. Aceea a fost picătura care a umplut paharul, iar pugilistul a decis să emigreze. Aflat la mii de kilometri distanță de România, Doroftei recunoaște că îi este dor de țară în fiecare zi.

„Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului. Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa… că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu.”

„Acum sunt de 10 ori mai liniştit. Sunt bine! Sunt bine, sunt bine! Eu nu am făcut nimic ca să îmi recunoască oamenii ceva, eu am făcut sport! Am ieşti campion. Ce înseamnă recunoştinţă? Aici am greşit pentru că m-am lăsat manipulat. Unii şi-au făcut poze… eu am fost un copil plecat de jos care s-a trezit într-o lume mare. Normal că mai faci prostii, că nu eşti perfect.”, declara Doroftei pentru Antena Sport, în urmă cu ceva timp.

8 41 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.