Cu ce se ocupă și cum arată Raluca, sora lui Theo Rose. A trecut printr-un divorț traumatizant

Cum se înțelege Theo Rose cu sora sa mai mare cu 11 ani

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este o cântăreață cu o voce aparte, iar de curând și-a descoperit și talentul actoricesc, odată cu cooptarea sa în distribuția serialului „Clanul”. Cu toate că în ultimele zile are parte de o expunere mediatică uriașă, după ce s-a aflat că trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian, regizorul producției mai sus amintite, puțină lume cunoaște faptul că Theo Rose are o soră cu 11 ani mai mare decât ea, dar la fel de talentată. Raluca a fost cea care a îndrumat-o pe Theo către muzică.

Cu ce se ocupă Raluca, sora lui Theo Rose

Theo Rose mai are un frate și o soră, pe Radu și pe Raluca. Aceasta din urmă este cea mai mare dintre frați și a urmat aceeași carieră ca a surorii sale mai mici. De fapt, Raluca a fost cea care i-a îndrumat pașii Theodorei către lumea muzicală.

Cele două se înțeleg foarte bine și se sfătuiesc în orice privință. Mai mult, Theo Rose și Raluca Diaconu au scos și câteva piese împreună, cele mai multe fiind inspirate din folclor.

În vârstă de 35 de ani, Raluca a avut o viață amoroasă cu multe suișuri și coborâșuri. Ea a divorțat în 2019, după 11 ani de căsnicie, și a mărturisit că perioada de după separarea de soțul ei a fost una extrem de dificilă, dar că a reușit în cele din urmă să o depășească, iar acum se simte eliberată.

”În cazul meu divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu mine însumi. Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia. Merit tot ce este mai bun. Vreau să fie autentic totul”, a spus Raluca Diaconu, potrivit Ciao.

Thheo Rose și sora sa, Raluca
Thheo Rose și sora sa, Raluca

Cum și-a vindecat rănile

Artista a spus, de asemenea, că după divorț a urmat o perioadă de introspecție și de frământări legate de eșecul căsniciei sale. A vrut să afle răspunsuri, iar pe parcurs a înțeles care au fost motivele pentru care relația cu omul lângă care se vedea o viață întreagă nu a mai mers.

”Mi-a trebuit un timp în care să fiu doar eu cu mine, să văd ce e în neregulă cu mine, unde a început! Am reușit să aflu eu singură. M-am apucat să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală, de spiritualitate!”, a mai spus sora lui Theo Rose.

Cei doi nu își mai vorbesc, iar Raluca a declarat că este dispusă să o ia de la zero și să înceapă o nouă relație.

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.