Cum au fost surprinși Theo Rose și Anghel Damian, după ce au confirmat relația. Ipostază inedită

Anghel Damian și Theo Rose, prima apariție după ce au recunoscut că sunt împreună.
Cum au fost surprinși Theo Rose și Anghel Damian, după ce au confirmat relația. Ipostază inedită

Cum au fost surprinși Theo Rose și Anghel Damian, după ce au confirmat relația. Cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz și au recunoscut la începutul acestei săptămâni că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, după ce în presă au apărut o serie de fotografii cu ei sărutându-se.

Cum au fost surprinși Theo Rose și Anghel Damian, după ce au confirmat relația

Potrivit informațiilor apărute în presă, cel mai probabil cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, care va fi difuzat din toamnă la Pro TV și unde Anghel Damian este regizor, iar Theo Rose face parte din distribuție.

Duminică, lumea showbizului s-a zguduit din temelii după apariția pozelor cu cei doi sărutându-se. Imaginile au fost cu atât mai surprinzătoare cu cât ambii erau cunoscuți ca fiind implicați în relații serioase. Ulterior, atât Theo Rose, cât și Anghel Damian au confirmat că sunt împreună și au susținut că nu este vorba de infidelitate. Mai mult, cântăreața a spus că va povesti pe larg cele întâmplate atunci când va fi momentul.

Recent, cei doi au avut prima apariție împreună de când au recunoscut că formează un cuplu. Actorul a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu noua sa iubită. De data aceasta, nu au fost surprinși în ipostaze romantice ci într-un cadru formal, alături de alți 4 actori. Cu toții se află în timpul filmărilor pentru serialul „Clanul”

Poză de la filmări cu Anghel Damian, Theo Rose și alți actori din Clanul
Poză de la filmări cu Anghel Damian, Theo Rose și alți actori din Clanul

 

Anghel Damian: „Nu voi avea nicio apariție în serial”

Într-un interviu acordat recent în exclusivitate pentru Ego.ro, Anghel Damian a mărturisit că în acest serial se va ocupa în totalitate de partea de regie și scenariu și nu va interpreta niciun rol.

„Nu voi avea nicio apariție în serial. E conflict interior când se întâmplă treaba asta pentru că în momentul în care ești personaj într-un serial și ai și niște atribuții pe partea de creație, poate puțin mai mari, care implică întreaga desfășurare a evenimentelor, undeva acolo te gândești din prisma personajului tău. E foarte greu să te desparți de el și să te gândești ca la un întreg. Și atunci am vrut să elimin această povară și să fiu relaxat și liniștit că oricum cred foarte tare în lucrurile care sunt puse de-o parte și treaba asta îmi dă o satisfacție foarte mare. Faptul că sunt implicat la nivelul de creație, scriere și regie și că văd așa proiectul în integritatea lui și că încerc să-l conduc în direcția asta, îmi oferă niște satisfacții care sunt foarte mari, chiar mai mari decât cele de actor”, a povestit Anghel pentru EGO.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.