Cu ce se ocupă și cum arată soția celui mai bogat om din lume. Hélène Mercier și Bernard Arnault sunt căsătoriți de 33 de ani. Galerie foto impresionantă

Află mai multe detalii despre Hélène Mercier!

Bernard Arnault conduce Louis Vuitton Moët Hennessy, iar anul acesta l-a depășit pe Elon Musk la capitolul avere. Astfel, acum, acesta este cel mai bogat om din lume. Însă, afaceristul o duce bine și pe plan personal. El este căsătorit de peste trei decenii cu Hélène Mercier. Iată cu ce se ocupă și cum arată femeia care i-a dăruit trei copii celebrului miliardar!

Detalii despre Hélène Mercier

Bernard Arnault, în vârstă de 75 de ani, este cel mai bogat om de pe întregul mapamond. Anul acesta, averea sa și a familiei sale a crescut la 207,8 miliarde de dolari, depășind-o pe cea a lui Elon Musk, în vârstă de 52 de ani, de 204,5 miliarde de dolari.

Însă, directorul general al companiei globale de bunuri de lux LVMH nu o duce bine doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. El este căsătorit de 33 de ani cu Hélène Mercier și împreună au trei băieți, pe Alexandre Arnault, Frédéric Arnault și Jean Arnault.

Ce meserie are soția lui Bernard Arnault

Hélène Mercier are 64 de ani și este pianistă. Ea și-a cunoscut partenerul de viață în anul 1989. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și și-au unit destinele doi ani mai târziu.

La fel ca și soția sa, Bernard Arnault este pasionat de pian. ”Întotdeauna mi-a plăcut să fiu numărul unu”, a declarat afaceristul francez pentru Financial Times despre succesul său în afaceri în 2019.

”Nu am reușit la pian, nu am reușit în tenis. Consider că succesul este să ajung la un punct în care toate echipele mele, grupul este numărul unu în lume”, a mai adăugat Bernard Arnault.

În afară de cei trei copii pe care-i are cu Hélène Mercier, afaceristul mai are o fiică, pe Delphine, și un fiu, Antoine, din mariajul cu Anne Dewavrin.

Citește și Marea doamnă a muzicii jazz din România, internată cu Alzheimer la azil. Sunt momente dificile pentru Aura Urziceanu: “E foarte greu să mai poată lua cineva legătura cu ea”!

Partenera miliardarului și-a început cariera în muzică la 6 ani

Originară din Montreal, Mercier este o pianistă de succes și și-a început cariera muzicală la vârsta de 6 ani, studiind la Școala de Muzică Vincent d’Indy.

În copilărie, a obținut numeroase premii importante, iar, mai târziu, în adolescență, și-a aprofundat studiile muzicale la Școala de muzică Julliard, unde a studiat cu Sascha Gorodnitzki.

De-a lungul carierei sale, a cântat alături de mulți muzicieni renumiți. Potrivit biografiei sale de la Chandos, printre aceștia se numără Vladimir Spivakov, Mstislav Rostropovich și Brigitte Engerer.

Și-a împărtășit dragostea pentru muzică cu copiii ei, însă aceștia nu au urmat o carieră în acest domeniu. Cu toate astea, băieții pianistei și ai afaceristului au fost susținuți indiferent de parcursul lor profesional.

Citește și Ilinca Vandici nu își dorește ca Zian să fie un elev de 10 pe linie. ”De ce să-i chinui copilăria?” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *