Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Cristi Tănase. Tânăra adoră să pozeze în ipostaze provocatoare, imagini de senzație

Bruneta îl va face tată pe Dodel

Scris de: Daoud Andra

13 Feb. 2024

Cristi Tănase, fostul jucător de la FCSB, a ajuns din nou în atenția presei, după ce a fost găsit sângerând și fără un dinte, pe holul blocului în care locuiește. Fotbalistul susține că aștepta ca partenera lui să îi deschidă ușa. Cum arată soția lui Cristi Tănase, cu care mijlocașul s-a căsătorit anul trecut. Cei doi așteaptă un copil.

Cristi Tănase, ținut la ușă de soție

Fotbalistul Cristi Tănase a ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor, din cauza unui incident care a avut loc în weekend. Mijlocașul a fost filmat stând pe holul blocului, la ușă, cu un dinte lipsă și sângerând. După apariția imaginilor pe internet, Dodel a declarat că aștepta ca soția lui să îi deschidă ușa și a dezmințit că ar fi avut vreun conflict cu cineva. Tănase a spus că partenera sa știa că este la ușă și că aștepta să îi deschidă.

Citește și: Imagine nemaivăzută cu chef Sorin Bontea și soția lui din ziua nunții. „Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40”

”Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?”, a spus Dodel, potrivit gsp.ro.

Cristi Tănase și soția lui, în ziua nunții

Cu ce se ocupă soția lui Cristi Tănase

Fostul fotbalist de la FCSB și bruneta cu care formează un cuplu așteaptă un copil. Adina Maria, soția lui Dodel, este de profesie make-up artist și acordă o atenție deosebită felului în care arată. Este pasionată de sport, iar antrenamentele la sală fac parte din rutina ei. Cei doi au avut nunta anul trecut, iar Adina i-a fost alături fostului mijlocaș de la FCSB la finalul anului trecut, cât acesta a fost prins drogat la volan.

Citește și: Cristi Tănase, prins sub influența substanțelor interzise la volan. Polițiștilor li s-a părut ciudat comportamentul lui, ce au descoperit

Tănase a fost oprit de polițiști la ieșirea din orașul Pitești, la un control de rutină, în perioada Sărbătorilor. A fost testat cu aparatul etilotest, însă acesta nu a indicat că ar fi consumat alcool. Comportamentul lui i-a pus însă pe gânduri pe agenții de la Rutieră, care au decis să îi efectueze și un test antidrog. În urma testării cu acest aparat, s-a constatat că Dodel consumase substanțe interzise înainte de a urca la volan. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
0.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *