Imagine nemaivăzută cu chef Sorin Bontea și soția lui din ziua nunții. „Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40”

Cum și-a cunoscut Sorin Bontea soția.

Sorin Bontea și soția lui s-au cunoscut în 1989, iar 5 ani mai târziu, în 1994, celebrul chef bucătar și-a dus aleasa inimii la altar. Căsnicia lor nu a fost însă lipsită de provocări, mai ales în primii ani, când Sorin Botea era tânăr și imatur, după cum chiar el spune. Dar toate au fost depășite cu bine, iar acum, după trei decenii de la momentul când și-au spus ”Da”, fostul jurat de la Chefi la cuțite și soția sa se pot mândri cu o familie frumoasă.

Imagine nemaivăzută cu chef Sorin Bontea și soția lui din ziua nunții

Pe Sorin Bontea îl cunoaște o țară întreagă. A cunoscut celebritatea în urma emisiunii ”Masterchef” de la Pro TV, unde a fost jurat. Apoi a făcut parte din echipa cooking show-ului ”Chefi la cuțite”, tot ca jurat, timp de 12 sezoane.

Citește și: Ipostaza inedită în care a fost văzut Sorin Bontea. Unde a plecat vedeta după ce a părăsit Chefi la Cuțite

Cu toate acestea, Sorin Bontea este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața personală. Are o soție de care este și acum îndrăgostit și doi copii frumoși și talentați de care este foarte mândru.

Celebrul bucătar și-a cunoscut soția într-un mod inedit și a reușit să o cucerească prin ”cuvinte”, după cum chiar el a mărturisit într-un interviu mai vechi. Prin natura meseiriei sale, a fost nevoit să călătorească foarte mult și să stea departe de familie, fiind și bucătar pe vase de croazieră.

Totuși, acest lucru nu i-a destrămat căsnicia, el și soția lui s-au obișnuit cu acest stil de viață și au reușit să depășească toate provocările vieții. Bucătarul a vorbit despre provocările din primii ani de căsnicie în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar.

”Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40. Vorbesc serios. Eram responsabil, totuși. Pot să îți povestesc ceva. Era după 1995 încolo, lucram pe vremea aia la un restaurant chinezesc celebru, și stăteam seara să joc remi și biliard. Veneam acasă dimineața, o așteptam pe nevastă-mea să plece la serviciu. Fii-miu era mic, îl legănam pe picioare așa, ca să nu mă certe. Că mă certa că vin acasă târziu. Lucram o zi da, una nu. Stăteam ba la biliard, ba cu băieții. Și vine într-o dimineață, încă nu plecase la serviciu. Eram frânt, ajung acasă, făcuse nevastă-mea tort.

Și după ce m-a certat, în timp ce îl legănam pe picioare pe fii-miu, mi-a adus o felie de tort. Și stăteam așa rezemat, să îl legăn să adoarmă. Am adormit cu tortul în mână. Și nevastă-mea a venit după zece minute: eu plin de tort din cap și până în picioare, fii-miu la fel. Mamă… Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea. Doamne. Vezi? Încă nu eram matur. M-am maturizat, cred, când am început să plec pe vas”, a povestit Sorin Bontea în podcastul realizat de Mihai Morar.

Motivul pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au plecat de la Chefi la cuțite

În luna octombrie, postul Antena 1 a anunțat că cei trei bucătari nu mai continuă proiectul ”Chefi la Cuțite” și că au refuzat să mai participe la filmările pentru următorul sezon. Au apărut imediat tot felul de speculații cu privire la motivele plecării, iar mulți s-au gândit că ar fi vorba despre bani.

Citește și: Cât de mare e diferența de vârstă dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Sigur nu ai fi bănuit

Cei trei jurați au explicat că nu banii au fost motivul plecării, ci oboseala acumulată. Ritmul de filmare i-a determinat pe toți trei să abandoneze proiectul care i-a consacrat, astfel că șefii de la Antene au fost nevoiți să le găsească înlocuitori, în timp record.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost înlocuiți cu patru noi jurați, iar filmările pentru următorul sezon al emisiunii sunt în toi. În tot acest timp, postul TV a anunțat că îi dă în judecată pe cei trei bucătari, pentru că nu au mai onorat contractul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *