Cu ce se ocupă soția lui George Simion. Nu are legătură cu politica

George și Ilinca Simion au organizat nunta în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea.

A fost nuntă mare în weekend-ul trecut. Liderul AUR, George Simion și aleasa inimii, Ilinca Munteanu, au spus „da” în fața lui Dumnezeu, iar evenimentul la care au participat peste 10.000 de invitați a avut loc în comuna Măciuca din județul Vâlcea. Și dacă pe politician îl cunoaște o țară întreagă, nu același lucru  îl putem spune despre proaspăta sa soție. Ilinca Simion are 24 de ani și este o persoană extrem de discretă. Cariera pe care a îmbrățișat-o este una cu totul diferită față de cea a soțului ei.

Cu ce se ocupă soția lui George Simion

Ilinca Simion este absolventă a Facultății de Drept. Potrivit spuselor soțului ei, tânăra nu își dorește o carieră în politică și nici o expunere mediatică, preferând ca viața personală să rămână în afara luminii reflectoarelor. Ea dorește să urmeze o carieră în domeniul în care a absolvit studiile.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu Parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a explicat liderul partidului AUR, în cadrul unui interviu acordat pentru Click!.

În vârstă de 35 de ani, liderul AUR a recunoscut că până la această vârstă nu s-a gândit să facă pasul cel mare, însă Ilinca Munteanu este femeia pe care a vrut-o aproape. La scurt timp după ce cuplul a spus „da” în fața lui Dumnezeu, George Simion a lămurit și zvonurile privind o posibilă sarcină a soției sale.

„Ilinca nu este încă însărcinată. E adevărat că ne dorim șase-șapte copii!”, a explicat politicianul.

Cu ce se ocupă soția lui George Simion
Cu ce se ocupă soția lui George Simion

Diana Șoșoacă: „Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas”

Diana Șoșoacă, fosta colegă a lui George Simion în partidul pe care acesta îl conduce, a dezvăluit, într-o intervenție online, detalii mai puțin cunoscute despre viața amoroasă a soției lui Simion. Senatoarea a declarat că știe de la persoane apropiate de Ilica Simion că tânăra a renunțat la relația pe care o avea cu fostul ei iubit pentru a face pasul cel mare alături de președintele AUR.

Diana Șoșoacă este ferm convinsă că mariajul lor nu va rezista din cauză faptului că Ilinca Munteanu are așteptări care nu se vor potrivi cu realitatea.

„Eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine.

Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul unei discuții în mediul online cu Adriana Bahmuțeanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
5.5 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *