Cu cine a fost căsătorit Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Abia acum s-a aflat adevărul despre prima soție

Cine este fosta soție a omului de afaceri.
Cu cine a fost căsătorit Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble. Abia acum s-a aflat adevărul despre prima soție

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble și Hoațiu Nicolau formează un cuplu. Chiar dacă cei doi au început să se afișeze împreună de puțină vreme, despre reația lor au apărut informații în spațiul public încă de anul trecut. Bărbatul este mai mare decât iubita lui cu 30 de ani și a mai fost căsătorit o dată. Iată cine este fosta soție a acestuia. Împreună i-au ”nășit” pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Cu cine a fost căsătorit Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble

Lidia Buble și Horațiu Nicolau trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Deși foarte discreți în ceea ce privește relația lor, niciunul dintre ei nu a infirmat până acum informațiile potrivit cărora ar forma un cuplu.

Ba chiar, în ultimele luni, au apărut diverse fotografii cu ei în ipostaze tandre, în timp ce se sărutau.

Cei doi se înțeleg foarte bine în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani, omul de afaceri având 61 de ani, dublul anilor Lidiei Buble.

Bărbat matur, cu experiență de viață, Horațiu Nicolau știe cum să își răsfețe iubita și să o facă fericită. Nu lipsesc luxul și cadourile scumpe. Același stil de viață l-a avut și alături de fosta lui soție, Andreea, care i-a dăruit o fiică și de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani.

În trecut, cei doi au dus o viață plină de opulență și au apărut în lumea mondenă, fiind nașii de cununie ai lui Cristi Borcea și Valentinei Pelinel.

După divorțul de Andreea, Horațiu Nicolau a fost surprins în copania mai multor domnișoare, semn că și-a dorit să profite din plin de viața de burlac. Ulterior, afaceristul a cunoscut-o pe Lidia Buble, alături de care a început o relație, care, pe zi ce trece, devine tot mai serioasă.

Citește și: Lidia Buble, pregătită să devină mamă? „Îmi doresc băiețel”. Ce nume inedit ar vrea să poarte

A fost cerută în casătorie Lidia Buble de iubitul ei?

Recent, în presa mondenă au apărut informaii bombă despre celebrul cuplu. Se pare că Horațiu Nicolau ar fi cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

Cei doi s-au logodit într-un cadru de vis, în unul dintre cele mai romantice orașe din lume – Veneția. La întoarcerea din Italia, Lidia Buble s-a afișat cu un inel pe deget, care pare a fi de logodnă.

Mai mult, artista și iubitul ei au participat, recent, la nunta Cătălinei Ponor și s-au afișat exact ca o familie. Au făcut fotografii împreună și chiar au postat imagini pe rețelele de socializare.

Cine este Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble

Horațiu Nicolau este un potent om de afaceri, în vârstă de 61 de ani. El a deținut postul de televiziune Telesport, pe care l-a vândut trustului de presă Realitatea. De asemenea, iubitul Lidiei Buble deține Twelp, o aplicație care le oferă șoferilor asistență atunci când întâmpină probleme, dar și alte afaceri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
6.7 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *