Lidia Buble, pregătită să devină mamă? „Îmi doresc băiețel”. Ce nume inedit ar vrea să poarte

Lidia Buble se pare că este îndrăgostită, după ce a fost surprinsă de mai multe ori în compania unui miliardar cunoscut. Invitată în emisiunea ”Vorbeste lumea”, artista a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă și a dezvăluit că își dorește un băiețel. Mai mult, a ales și numele pe care ar vrea să-l poarte micuțul. Cum îl va chema.

Lidia Buble se pregătește pentru momentul când va deveni mamă. Ce nume a ales pentru copil

Lidia Buble a fost invitată pentru opt ani de ”Vorbește Lumea”, emisiune prezentată de Lili Sandu, Șurubel și Bogdan. Chiar în acel an, 2015, Lidia Buble a lansat hit-ul care a cucerit inimile românilor, ”Le-am spus și fetelor”, iar cu această ocazie artista a cântat și a dansat alături de echipa de la Pro TV. Pe lângă voia bună și distracția din platou, Lidia  a dezvăluit că își dorește copii.

Întrebată ce făcea în urmă cu opt ani de zile și unde se vede în viitor, peste alți opt ani, Lidia Buble a răspuns că se vede mămică și își dorește să aibă băieți. Mai mult, artista a dezvăluit că a ales și numele pe care ar vrea ca micuțul ei să-l poarte. Este vorba despre Isac.

Eu acum opt ani eram cu niște plase de rafie și mergeam la concert, acum am avansat, am valiză. Desigur, eu mă văd mămică în viitor, îmi doresc băieței, sunt eu cu băiețeii.. acolo mă văd. Daca voi avea băiat, cred că îl va chema Isac! Totuși, peste opt ani sper să rămân încă în sufletul oamenilor”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble, poveste de dragoste cu un bărbat mult mai mare

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble se pare că și-a găsit fericirea în brațele unui milionar cunoscut. Deși n-au vorbit despre relația lor, artista și Horațiu Nicolau au o relație de un an și jumătate și s-au afișat pentru prima dată împreună la nunta Cătălinei Ponor.

Între cei doi este o diferență de vârstă foarte mare, Lidia Buble având 30 de ani, iar iubitul ei, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri de la noi din țară, are 61 de ani. De când este împreună cu Horațiu Nicolau, artista a mărturisit că este fericită, împlinită și mai ales iubită.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de cinci ani, dar în vara anului 2020 au decis să se despartă. Artista spunea despre fostul iubit că a fost cel care a ajutat-o enorm în carieră și tot el a fost cel care a învățat-o să facă muzică.

Răzvan Simion, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și-a refăcut și el viața și are acum o relație cu Daliana Răducan, pe care a cerut-o în căsătorie în noaptea de Revelion.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *