Cu cine s-a măritat fosta logodnică a lui Bendeac. Primele imagini de la eveniment

Eveniment a avut loc weekendul trecut

Cu cine s-a măritat fosta logodnică a lui Bendeac. A fost eveniment mare în lumea cineaștilor din România weekendul trecut. Regizorul Tudor Giurgiu și logodnica sa, Andreea Vasile, au spus da în fața lui Dumnezeu. Anunțul despre cununia religioasă a celor doi a fost făcut de actrița Elvira Deatcu, prezentă și ea la eveniment.

Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, și regizorul Tudor Giurgiu s-au cununat religios

Evenimentul a avut loc pe 17 septembrie, iar alături celor doi miri le-au fost prietenii apropiați și membri ai familiei. Printre aceștia se numără și actrița Elvira Deatcu, cea care a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare alături de cuplul proapsăt căsătorit, dar și un mesaj dedicat lor.

„Hello! Andreea și Tudor continuă saga unirii destinelor… așa începea invitația. Dacă la civilă n-am ajuns, la cea religioasă nu puteam lipsi! Iubire, umor și înțelepciune vă doresc, dragii mei.”, a scris actrița pe Instagram.

Andreea Vasile și Tudor Giurgiu trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste iar rodul iubirii lor este Alexandru Mihai, un băiețel în vârstă de trei ani. Cei doi erau cununați civil, iar weekend-ul care tocmai a trecut au făcut și cununia religioasă.

Cu cine s-a măritat fosta logodnică a lui Bendeac
Actrița Elvira Deatcu, una dintre invitatele Andreei Vasile la marele eveniment

Cine este Andreea Vasile, soția lui Tudor Giurgiu

Andreea Vasile are 38 de ani și este una dintre cele mai apreciate actrițe din noua generație. Ea a devenit cunoscută în 2003, după ce a participat la reality-show-ul „Big Brother”. Ulterior a intrat în lumea teatrului și a jucat pentru o perioadă alături de Mihai Bendeac.

Actorul avea să îi devină iubit, iar mai apoi logodnic. Deși părea că relația lor se îndreaptă, firesc, către căsătorie, povestea lor de dragoste s-a încheiat abrupt cu o despărțire. Relația dintre Andreea Vasile și Mihai Bendeac s-a sfârșit în urmă cu mulți ani, iar actrița a cunoscut iubirea alături de Tudor Giurgiu, căruia i-a dăruit și un copil.

Cei doi și-au crescut în mare parte singuri băiețelul, fără a primi ajutor din partea celor din jur.

„Tot suportul îl am de la prietenul meu, Tudor. E mereu lângă mine și mă ajută foarte tare pentru că uneori clachez. Clachez și am sentimentul că uneori nu fac suficient sau că nu fac ce trebuie și el îmi spune să mă uit la copil, dacă copilul ei bine, înseamnă că am făcut bine.

L-am crescut singuri, am încercat să găsim o bonă, ne mai ajută mama din când în când. Părinții mei sunt din Râmnicu Vâlcea și puteau să vină doar în weekend pentru că mama încă lucrează și în perioadele în care eu am avut filmări, pentru că am filmat încă de când avea Alexandru o lună, mai venea mama să mă ajute.”, a mărturisit Andreea Vasile.

La un moment dat, cei doi găsiseră o bonă care să aibă grijă de micuțul Alexandru, dar dinc auza pandemiei și a lock-down-ului femeia a fost nevoită să reunțe la job, încurcându-le astfel planurile celor doi.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.