Mihai Bendeac a rupt tăcerea! Cât timp o să mai apară, de fapt, la iUmor. Primele declarații după scandalul de pe platourile de filmare

Mihai Bendeac a părăsit Antena 1 și nu își dorește să se mai întoarcă.
Mihai Bendeac a rupt tăcerea! Cât timp o să mai apară, de fapt, la iUmor. Primele declarații după scandalul de pe platourile de filmare

Este scandal de proporții între Mihai Bendeac și Antena 1. Din nou. Actorul s-a certat în timpul filmărilor noului sezon iUmor cu producătorii show-ului și a părăsit emisiunea. Iată ce a declarat Bendeac, după acest episod.

Mihai Bendeac a rupt tăcerea! Cât timp o să mai apară, de fapt, la iUmor

Mihai Bendeac s-a certat cu producătorii de la iUmor în timpul unei pauze de filmări, când actorul a ieșit de pe platou pentru a viziona un filmuleț cu Mugur Mihăescu în care acesta își exprima punctul de vedere vizavi de persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid. La un moment dat, juratul emisiunii de umor a început să râdă de Mugur Mihăescu, iar scenele au fost surprinse de anumiți colegi de platou cu telefoanele mobile. Producătorii i-ar fi spus că vor difuza imaginile pe post, moment în care Mihai Bendeac a izbucnit:

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!„, ar fi spus Bendeac, potrivit Cancan.

Ulterior, actorul s-a făcut nevăzut și nu a mai putut fi contactat. Nu s-a mai întors pentru a continua filmările pentru celelalte episoade și a fost înlocuit. Acest lucru înseamnă că în restul sezonului el nu va mai putea fi văzut în scaunul de jurat al emisiunii.

A confirmat despărțirea de Antena 1

Mihai Bendeac nu a dorit să ofere prea multe detalii despre acest subiect, dar nu a negat existența scandalului între el și Antena 1.

”Momentan nu pot comenta.

Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a spus actorul, potrivit Fanatik.

Mai mult, Bendeac a declarat, că pe viitor publicul nu îl va mai vedea la Antena 1 și la iUmor.

Mihai Bendeac, la al doilea scandal cu Antena 1

Nu este pentru prima oară când actorul și postul de televiziune sunt la cuțite. Cele două părți au avut un diferend și în 2014, când Mihai Bendeac era prezentatorul show-ului iComedy. Atunci, acesta și-ar fi dorit să îl invite în cadrul emisiunii pe Radu Banciu, dar producătorii nu au fost de acord. Astfel că Bendeac a decis să plece intempestiv, pe același model ca acum.

Ulterior, Antena 1 l-a acționat în judecată pe Mihai Bendeac și i-a cerut daune în valoare de peste 1 milion de euro. Procesul a fost câștigat de postul de televiziune, dar cuantumul despăgubirilor a fost stabilit de instanță la 3.000 de euro.

La un an de la momentul plecării sale, actorul și Antena 1 au revenit la semntimente mai bune. În cele din urmă, Bendeac a revenit pe platourile de filmare în cadrul show-ului „În puii mei”.

Mihai Bendeac este una dintre cele mai apreciate vedete ale postului de televiziune. De-a lungul celor 13 sezoane, emisiunea iUmor, în cadrul căreia el a fost jurat, a înregistrat un succes remarcabil, show-ul tv fiind de multe ori lider de audiență.

6.1 27 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.