Cucu de la Noaptea Târziu, despre ura din mediul online: „Provin dintr-o familie de undeva la țară, unde am învățat respectul față de oameni”. Ce sfat are pentru creatorii de conținut. EXCLUSIV

”În momentul în care văd un comentariu de hate, care nu conține un sfat sau un feedback, aleg să nu îl bag în seamă”
Cucu de la Noaptea Târziu, despre ura din mediul online: „Provin dintr-o familie de undeva la țară, unde am învățat respectul față de oameni”. Ce sfat are pentru creatorii de conținut. EXCLUSIV

Horațiu Cuc sau Cucu, pe numele lui de scenă, a devenit cunoscut în mediul online, în trecut, alături de Emi și de Cuza, prin proiectul Noaptea Târziu. Cei trei au inspirat numeroși români și i-au făcut să râdă. Ulterior, ei s-au implicat în mai multe show-uri, printre care ”Survivor” și ”Asia Express”. Horațiu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre comentariile internauților, de pe site-urile sociale, oferind, în același timp, un sfat prețios pentru tineri.

Cucu de la Noaptea Târziu: „Oamenii își dau seama de stilul meu, nu mă iau după cum sunt îmbrăcat, mă iau după cum sunt eu ca om”

Aflat la concertul susținut de Lil Pump, senzația trap, organizat la Park Lake, Cucu de la ”Noaptea Târziu” ne-a vorbit despre stilul său vestimentar. El ne-a explicat că oamenii nu îl cataloghează după modul în care se îmbracă, adoptând stilul rapperilor, ci după comportament:

„Oamenii își dau seama de stilul meu, nu mă iau după cum sunt îmbrăcat, mă iau după cum sunt eu ca om. Uneori îmi spun că sunt prea calm. Așa sunt eu, am perioade și perioade. La mine este doar alb sau negru, nu există gri. Ori sunt foarte agitat, ori sunt foarte calm. Nu există cale de mijloc. Băiat rău nu sunt, dar, la un festival, mai ales unde sunt mulți trapperi, multă lume și-o dă pe golăneală, dar eu nu. Provin dintr-o familie de undeva la țară, unde am învățat respectul față de oameni. De multe ori, din păcate, sunt câțiva „băieți răi” care sunt la 15-16 ani și zici că au 28 minim”.

Cucu de la Noaptea Târziu
Cucu de la Noaptea Târziu

Ce spune despre tendințele pe care le urmăresc copiii în ziua de astăzi

Cucu de la Noaptea Târziu și-a spus părerea despre modul în care copiii urmăresc anumite tendințe la o vârstă fragedă, existând violență în muzica pe care o ascultă sau în comportamentul afișat în mediul digital:

„Da, din păcate se întâmplă lucrul acesta, dar nu ai ce să faci, acesta este trend-ul, este foarte greu, ca părinte, să gestionezi situația aceasta. Nu poți să stai 24/24 cu el, iar dacă stai așa, copilul nu o să facă nimic. Am experiențe din viața mea cu oameni care au fost ținuți „în lanț”, iar, după ce au ieșit din lanțul respectiv, au zis „uite, ia vezi!””.

Cum a făcut față comentariilor negative din mediul online

Fostul concurent de la ”Survivor” este implicat în mediul digital de mult timp, astfel că ne-a dezvăluit că, la început, i-a fost greu să facă față comentariilor care nu erau așa de prietenoase. Totuși, el i-a sfătuit pe tineri să se bucure de cine sunt cu adevărat pentru a lua hate-ul ca atare:

„La început a fost foarte greu. Aveam părul lung când am început „Noaptea Târziu”. Ulterior, m-am tuns, dar până în respectivul moment, primeam foarte mult hate. Mi-a fost greu la început. Și acum citesc toate comentariile, dar în momentul în care văd un comentariu de hate, care nu conține un sfat sau un feedback, aleg să nu îl bag în seamă. Copiii, în special, când primesc hate, nu au cum să nu empatizeze. Să încearce să fie ei, cam asta e, încercând să le dau un sfat. Nu pot să le dau sfaturi atunci când vine vorba de ce postează. Trăim în era în care se postează absolut orice. Cred că trebuie să își dea seama de cine sunt pentru a lua hate-ul ca atare”.

Cea mai mare greșeală pe care o fac tinerii creatori de conținut

Mai mult, Cucu de la ”Noaptea Târziu” consideră că tinerii ar trebui să fie atenți la ce postează în mediul digital, căci nu se știe niciodată cine poate să vadă:

„Poate că uneori postează niște lucruri pe care nu ar trebui să le pună în mediul online, iar, ulterior, le pare rău”.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.