Culoarea ojei preferate spune multe despre personalitatea ta. Ce înseamnă dacă îţi place roşul

Nuanțele preferate de ojă vorbesc despre temperamentul tău.
Culoarea ojei preferate spune multe despre personalitatea ta. Ce înseamnă dacă îţi place roşul

Culoarea ojei preferate spune multe despre personalitatea ta, știai acest lucru? Dacă îți place să-ți colorezi unghiile în nuanțe diferite, iată ce simbolizează culorile preferate. Nuanța pe care o folosești cel mai des pentru a-ți picta unghiile vorbește foarte mult despre personalitatea ta.

Culoarea ojei preferate spune multe despre personalitatea ta

Alb denotă o personalitate independentă

Dacă îți place să-ți faci unghiile cu ojă albă, însemnă că ești o persoană independentă. Această preferință poate indica și logică, plus o bună organizare. Femeile care au o afinitate pentru alb sunt persoane organizate și au un gust rafinat. Au așteptări mari și nu se descurcă prea bine cu dezamăgirile. Cu toate acestea, au capacitatea de a-și găsi controlul în orice situație și dau dovadă de maturitate.

Negru este asociat cu misterul

Clasicul lac de unghii negru este deseori asociat cu misterul și precauția. Dacă îți place această nuanță, înseamnă că inspiri cu adevărat un sentiment de putere și de autoritate. Sigur nu ești o persoană introvertită, așa cum s-ar spune la prima vedere. Totuși, ești atentă la persoanele cărora le împărtășești detalii importante din viața ta. Foarte posibil că ascunzi și o latură mai creativă, dar alegi să o dezvălui mai rar. O altă caracteristică este puterea de autocontrol.

Nuanțele de nude sau maro oferă stabilitate

Femeile care preferă aceste culori ale ojei iubesc să fie stabile. Culoarea maro oferă un sentiment de căldură. Persoanele cărora le place maroul sau apreciază derivatele de nude, preferă mai mult loialitate, decât lucrurile materiale. Dacă îți place manichiura în aceste nuanțe,  înseamnă că nu ai niciodată o problemă în a spune adevărul. Îți place, de asemenea, să rămâi calmă chiar și în situațiile tensionate.

Nuanțele roz, eleganţă

Dacă îți place să-ți faci unghiile roz, înseamnă că adori stilul elegant. Deoarece există atât de multe nuanțe de roz, există și loc pentru a schimba mesajul pe care vrei să-l transmiți despre tine. Rozul deschis vorbește despre eleganță și stil, în timp ce rozul strălucitor caută distracție. De asemenea, rozul oferă și un sentiment de siguranță, dar transmite și energie pozitivă.

Mov sau albastru pentru firi sensibile

Femeile iubitoare de unghii în mov sau albastru sunt persoane sensibile. Dacă te regăsești aici, sigur te gândești deseori la cei din jurul tău. Îți place să vezi armonie, de aceea ești prima care va aplana un conflict. Albastrul reprezintă răbdare și încredere. Violetul este asociat cu regalitatea, individualismul și intuiția fantastică. Dacă îți plac nuanțele violet, ești artistică și creativă. Ai o unicitate aparte și o credință uriașă în loialitate.

Portocaliu și roșu, pentru femeile puternice

Ambele culori descriu o persoană plină de energie, născută să fie lider. Dacă îți plac lacurile de unghii în aceste culori, înseamnă că ești o persoană ambițioasă și pasională. Sigur ai o preferință aparte pentru glam, dar și pentru dramatism. Ești o persoană muncitoare, dar prima la distracție. Sigur nu îți ascunzi sentimentele, fie ele bune sau rele. Îți place să trăiești momentul și ești cea mai vocală persoană dintr-un grup.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *