De ce ar trebui să ţii oja în frigider de acum înainte. Trucul este genial

Dacă nu știai, iată cea mai simplă metodă pentru întreținerea lacului de unghii favorit.
De ce ar trebui să ţii oja în frigider de acum înainte. Trucul este genial

De ce ar trebui să ţii oja în frigider de acum înainte. Iată un truc foarte util pentru întreținerea ojelor favorite, pe care toate pasionatele de frumusețe ar trebui să îl știe.

Chiar dacă nu te-ai fi gândit până acum la acest lucru, iată că în frigider, la o temperatură mai rece, lacul de unghii își menține mai bine consistența. Astfel, procesul de decolorare este încetinit și culoare va fi mai vibrantă. Este recomandat chiar să depozitezi oja în frigider după ce ai cumpărat-o. Ai grijă ca sticluța să fie bine închisă. Dacă vrei să îți faci unghiile, scoate oja cu maxim 5-10 minute înainte.

De ce ar trebui să ţii oja în frigider de acum înainte

Acest truc de îngrijire chiar funcționează și îți vom explica mai detaliat de ce oferă rezultate foarte bune. Există foarte multe mituri pentru întreținerea cosmeticelor care chiar merită să fie luate în seamă.

Sigur te-ai întrebat de multe ori, cum ai putea să prelungești viața lacului tău de unghii favorit. Toate avem acea ojă preferată pe care vrem s-o folosim cât mai des. Și, mai ales pentru că vara este aproape, trebuie să știi ce ai de făcut pentru a împiedica uscarea lacului de unghii. Așadar, păstrarea lacului de unghii în frigider îi va prelungi viața și va păstra culoarea intactă? Bineînțeles. Trucul este genial. Iată și argumentele care stau la baza acestei teorii.

De ce este bine să păstrezi oja la rece

Lacurile de unghii nu trebuie păstrate niciodată într-un loc în care cade lumina directă a soarelui, deoarece soarele poate provoca decolorarea acestora. În al doilea rând, temperatura fluctuantă a camerei tale poate schimba consistența ojei. Din această cauză, uneori oja este foarte groasă, dificil de utilizat. Deoarece este un loc răcoros și întunecat, frigiderul contribuie la păstrarea culorii și a consistenței intacte.

Totuși, locul în care alegi să depozitezi oja în frigider este de asemenea foarte important. Dacă dorești să folosești nuanța preferată a lacului de unghii pentru o perioadă mai lungă de timp, iată de ce trebuie să ții cont. Evită să pui oja aproape de  congelator sau în apropierea raftului de legume. Cel mai bine ar fi să așezi sticluța de ojă lângă tava cu ouă, în poziție verticală. Cand vrei să folosești lacul de unghii, scoate-l din frigider și lasă-l să ajungă la temperatura camerei. Astfel vei obține o aplicare fină și uniformă. Poți chiar să încălzești puțin sticluța în palme pentru a o încălzi.

Dacă nu ești totuși confortabilă cu ideea de a păstra oja alături de alimente, ia în considerare sfatul următor. Nu uita că trebuie să ferești lacul de unghii de acțiunea directă a razelor de soare. De aceea, alege să o depozitezi într-un loc răcoros și întunecat al camerei.

Află și care sunt și tendințele în manichiura 2022. De ce toate femeile aleg naturalețea unghiilor în acest an

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *