Culori de unghii pe care le poartă femeile bogate. Idei de manichiură pe care poți să le faci acasă

Unghiile nude pentru femei lideri și de succes
Culori de unghii pe care le poartă femeile bogate. Idei de manichiură pe care poți să le faci acasă

Știai că există culori de unghii pe care le poartă femeile bogate? Manichiura poate varia în funcție de gustul fiecărei persoane, dar este și un indiciu perfect al personalității purtătoarei. În funcție de modul în care îți porți unghiile pictate poți arăta că ești o persoană romantică, îndrăzneață, timidă sau de succes.

Culori de unghii pe care le poartă femeile bogate

Pentru acest ultim tip de femei, cele care se remarcă prin leadership și succes, ele prezintă de obicei o imagine foarte elegantă în fața oamenilor. Cu acest tip de personalitate, manichiura care li se potrivește cel mai bine este cea în ton nude datorită naturaleții pe care o oferă această culoare, dar care ajută la punerea în valoare a unor unghii perfecte și îngrijite.

Unghiile nude pentru femei lideri și de succes

Tonul nude se îmbină cu cel al pielii și poate fi ales în diverse culori, de la aproape transparent până la cel mai puternic bej. Este important de reținut că, în cazul acestor lacuri de unghii, trebuie să ai mare grijă de unghiile tale, deoarece culoarea nu acoperă imperfecțiunile. Pentru a face acest lucru, trebuie să le hidratezi, să le tăi și să le pilești, fără a uita să ai grijă de cuticule.

Atunci când vine vorba de alegerea culorii nude care ți se potrivește cel mai bine, va trebui să te ghidezi după nuanța pielii și după preferințele tale. Există acele tonuri moi și delicate care aproape că se amestecă în oja discretă cu o notă strălucitoare. Ceea ce obții cu acest tip de ojă este că se potrivește atât de bine cu tonul pielii tale încât aproape că pare că unghiile tale sunt nevopsite, oferindu-ți un aspect îngrijit și elegant, potrivit diariofemenino.com.

O altă alegere este cea mai clasică nude, ca și culoarea pielii. Un ton care se combină perfect cu orice îmbrăcăminte și, ca și cel precedent, se camuflează cu pielea, astfel încât mâinile tale vor părea perfect îngrijite. De asemenea, poți opta pentru acele nude care se identifică mai mult cu rozul, fără îndoială o alegere perfectă pentru acest tip de femei care au și o latură romantică.

Idei de manichiură pe care poți să le faci acasă
Idei de manichiură pe care poți să le faci acasă

Tratament natural și rapid pentru a avea unghii lungi și sănătoase

Uleiul de cocos este extrem de benefic pentru unghii. Este bogat în vitamina E și antioxidanți, uleiul de cocos. Uleiul de nucă de cocos este de asemenea, foarte permeabil, ceea ce face ca textura acestuia să fie ușor de absorbit. Fiind un agent antioxidant, uleiul de cocos previne si infecțiile fungice si bacteriene.

Cum să procedezi? Încălzește puțin ulei de nucă de cocos extravirgin într-un castron și masează-l în unghii și degete. Masează zonele cu mișcări circulare. Acest lucru va ajuta la circulația sângelui, ceea ce va promova creșterea unghiilor. Poți repeta acest ritual în fiecare seară, înainte de a merge la culcare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *