Culorile care îți poartă noroc la bani. Cum să le integrezi în casa ta pentru belșug și succes

Ce semnifică fiecare culoare
Culorile care îți poartă noroc la bani. Cum să le integrezi în casa ta pentru belșug și succes

Culorile fac parte din viața noastră. Pe lângă faptul că fiecare persoană le asortează așa cum consideră că îi vin mai bine, este bine de știut că ele atrag zilnic norocul în viață. Astfel este important să știi ce culori să alegi să porți.

Ce culori să porți în fiecare zi pentru a atrage banii, norocul sau dragostea

Lauren Ash, astrolog, scriitoare și artist, a explicat care sunt culorile care aduc șansa în fiecare zi. Potrivit ei, persoanele care știu cum să decidă ce culori să poarte au parte de o existență modificată radical în bine.

Aceasta susține că nuanța pe care o porți deține cheia darurilor cosmice. Fiecare semn zodiacal are o culoare specifică care îl ajută să își manifeste dragostea, banii sau purtarea. Spre exemplu, nativii Berbec poartă în mod natural culoarea roșu. Săgetătorii în schimb se simt ei înșiși în culoarea violet deoarece le permite să fie aventuroși și să strălucească. Astrologul spune că nuanțele de verde sunt ideale pentru a atrage bogăția și banii în viața ta. Poți lua în considerare și să pictezi pereții în această culoare.

Totodată, verdele anunță noroc și succes. Această culoare este strâns legată de echilibru, pace și vindecare. Auriul simbolizează regalitatea, puterea, succesul și energia. Aceste două nuanțe ajută la crearea unor noi oportunități.

Vezi și – 5 culori pe care nicio femeie nu ar trebui să le poarte la o nuntă. Reguli de aur pe care trebuie să le respecți

Ce culori trebuie să porți pentru a atrage dragostea și romantismul

Pentru a atrage în viața da iubirea și romantismul ar trebui să poți roșu și roz. Prima culoare este despre pasiune, energie, curaj și căldură, iar cea de-a doua reprezintă o atmosferă mai blâîndă și jucăușă.

În același timp, galben și portocaliu simbolizează creativitatea, deschiderea către noi și libertatea. Purtarea lor aduce o mare lejeritate în vorbire și un comportament strălucitor. Violetul reprezintă regalitatea, stima de sine, echilibru, înțelepciunea și puterea. Purpuriul este o nuanță potrivită pentru persoanele care caută să își exprime autoritatea într-un mod cât mai subtil.

Dacă vrei să ai mai multă încredere în tine ar trebui să porți roșu, care înseamnă pasiune, putere și căldură. Este indicat să porți haine în această nuanță atunci când mergi la un interviu sau când vrei să transmiți ceva.

Vezi și – Culori de unghii pe care le poartă femeile bogate. Idei de manichiură pe care poți să le faci acasă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *