Cum a ajuns Eugene Buică să aibă cea mai bună școală de actorie din Los Angeles. DiCaprio și Tobey Maguire, printre actorii formați VIDEO EXCLUSIV

Iată cum a ajuns Eugene Buică să aibă cea mai bună școală de actorie din Los Angeles!
Cum a ajuns Eugene Buică să aibă cea mai bună școală de actorie din Los Angeles. DiCaprio și Tobey Maguire, printre actorii formați VIDEO EXCLUSIV

Eugene Buică este un exemplu viu că, prin foarte multă muncă și dedicare, orice vis poate deveni realitate. În copilărie, el s-a mutat din România în America și a reușit să răzbată în viață, în ciuda faptului că, părinții săi nu au avut o situaţie materială prea bună. Cu toate astea, invitatul de astăzi al Danei Săvuică a devenit unul dintre cei mai buni actori și regizori din lume. În plus, el a ajuns să aibă cea mai bună școală de actorie din Los Angeles.

Secretul succesului pentru Eugene Buică

La vârsta de 60 de ani, Eugene Buică se poate considera o persoană împlinită, cel puțin din punct de vedere profesional. În copilărie, el a fost pasionat de muzică și a studiat vioara.

Însă, după ce s-a mutat în America împreună cu părinții săi, regizorul s-a îndrăgostit iremediabil de actorie. A studia teatrul la The Neighborhood Playhouse School of Theatre din New York City, apoi s-a mutat în Los Angeles și a ajuns unul dintre cei mai buni actori și regizori din lume.

Totodată, el i-a ajutat și pe alții să-și creeze un viitor în lumea cinematografiei. În jurul anilor 2000, românul a fondat școala internațională de actorie numită ”The Acting Corps”.

Acolo, el, în calitate de director artistic, a instruit nu mai puțin de 4700 de actori între 2001 și 2018. Printre aceștia se numără și Leonardo DiCaprio și Tobey Maguire, două staruri care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Citește și Ego Life, ediția a 86-a. Dana Săvuică și regizorul Eugene Buică, despre filme, succesul în carieră și întoarcerea în România!

Cum poți să devii un actor bun

Invitatul Danei Săvuică în emisiunea Ego Life de miercuri, 29 noiembrie, a răspun și la întrebarea: ”Cum poți să devii un actor de succes?”. Iată sfaturile celebrului regizor.

”Primul răspuns ar fi munca. Actoria nu este ”aștept inspirație”, actoria este muncă. Sunt niște chestii pe care trebuie să le faci zilnic, ore întregi. Să antrenezi mecanismul de actor. Și nimeni nu vrea să facă asta pentru că oamenii au impresia că pentru a fi actori trebuie să fie șarmanți sau frumoși.

Nu, acesta este ultimul strat de pe o prăjitură. Însă, avem nevoie și de blat și de multă migală. Talentul înseamnă muncă grea și continuă”, a declarat Eugene Buică în emisiunea Ego Life a Danei Săvuică.

Despre acesta, dar și despre alte subiecte interesante, regizorul român discută miercuri, 29 noiembrie, la Ego Life. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Citește și Cum făcea Denis Hanganu bani, înainte să se implice în actorie: “Prin sat pe la mine!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *