Cum a ajuns milionară soţia lui Jorge. Ce avere are şi ce afacere importantă conduce

Soția lui Jorge este mai mare decât el cu 10 ani şi are o afacere de succes. Cum a reacţionat Jorge când a aflat că este milionară.
Cum a ajuns milionară soţia lui Jorge. Ce avere are şi ce afacere importantă conduce

Cum a ajuns milionară soţia lui Jorge. Ramona a fost cea care l-a ajutat pe cântăreț după divorțul de Alina Laufer. Acum, după un deceniu de căsnicie, Jorge a povestit cum a reacționat când a aflat ce diferență de vârstă este între ei. Cei doi s-au cunoscut când artistul era căsătorit încă.

Cum a ajuns milionară soţia lui Jorge. Ce afacere importantă conduce

Jorge și soția sa, Ramona Prodea, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. S-au cunoscut pe vremea când artistul era căsătorit cu Alina Laufer, la piesa de teatru pentru copii „Romeo și Julieta” în care juca și fiica Ramonei.

După ce a divorțat de prima sa soție, Jorge nu voia să mai audă de alte relații și își dorea să fie burlac pentru tot restul vieții. Doar că dragostea nu ține cont de planurile pe care ni le facem. Așa că artistul s-a apropiat tot mai mult de Ramona și așa au devenit din prieteni iubiți.

„Apoi eu eram fericit că eram singur. Eu nu mai voiam relație, eu am zis că nu mă însor niciodată. Ea m-a ajutat atunci pentru că eu nu mai aveam acces la nimic, la firma mea, la conturile mele, și ea m-a ajutat atunci să trec de hopul ăsta până când eu mi-am făcut altă firmă, mi-am încasat pe firma mea.

Se zicea atunci că mi-a luat mașină ea, că m-am dus după bani, dar asta s-a întâmplat. Am făcut un leasing pe firma ei ca să am cu ce să mă mișc și plăteam. Divorțul meu a însemnat blocaj financiar, dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban, nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari’, a povestit Jorge în podcastul „La Măruță’.

Jorge a cerut-o de soție pe Ramona după un an și trei luni de la divorțul de Alina Laufer, respectiv în aprilie 2013. Deși au făcut nunta în august, abia în decembrie au decis să locuiască împreună.

„Când am aflat că e cu 10 ani mai mare decât mine am făcu 3 pași în spate”

Cei doi trăiesc acum o frumoasă poveste de dragoste, însă cântărețul nu s-a ferit să recunoască faptul că la început au fost și momente în care a pus la îndoială continuitatea relației.

„Eu am avut chestii, dar nu din cauza banilor, din cauza diferenței de vârstă. Eu când am aflat că ea e cu 10 ani mai mare decât mine, eu am făcut 3 pași în spate. Ea nu mi-a zis mie luni de zile câți ani are. Ea avea un număr la mașină, 76 sau 78 nu știu cât și eu aveam 82. Și eu am presupus că e mai mare decât mine cu 4 ani. Am zis că asta nu contează. Eu aveam anul meu de naștere la mașină și am zis că așa are și ea.

Am văzut apoi buletinul ei, și când am văzut că e în 72…eu nu am întrebat-o. Noi la început nu aveam treabă unul cu altul. Ăla a fost momentul în care am conștientizat că e cu 10 ani mai mare decât bine. Asta după divorț. Când am văzut asta, am zis că eu nu vreau, că eu vreau să golănesc, să fiu liber. Mă chemau atunci la emisiunea Burlacul, aveam și Te cunosc de undeva! Eu aveam viața mea, mă distram, câștigam bine. Atunci ne certam și ne tot împăcam din cauza vârstei, nu din cauza banilor”a conchis cântărețul.

Ramona, soția lui Jorge, este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriaticii la filiala locală a celui de-al doilea producător de microprocesoare de computer din lume.

Ramona are în subordine nu mai puțin de 11 țări, printre care Bulgaria, Serbia, Slovenia, Ungaria, Croația, Albania, Moldova, Kosovo și România, scrie Viva.

Cei doi au împreună un băiețel pe nume David, iar fiecare dintre ei mai are câte o fetiță din relațiile anterioare: Karina – fiica lui Jorge din căsnicia cu Alina Laufer și Ilinca – fata soției sale dintr-o altă relație.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9.3 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *