Cum a ajuns Ruby celebră în România. Doi mari artiști i-au fost mentori. „El mi-a scris piesa „Stinge lumina!”, care a dat greutate numelui meu” VIDEO EXCLUSIV

Ruby a lansat recent piesa ”Viciu între vicii”, în duet cu Alex Velea

Ruby s-a lansat oficial în anul 2010, cu o piesă în limba engleză, melodie care i-a deschis drumul către recitaluri în afara țării, însă abia doi ani mai târziu a cunoscut cu adevărat celebritatea. Mai precis, când Alex Velea i-a produs piesa „Stinge lumina!”, care și în momentul de față este single-ul ei de succes. Totuși, nu doar Alex Velea stă la baza carierei sale, ci și actrița Rona Hartner. Ruby a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a cunoscut-o pe Rona în adolescență, când nu avea mai mult de 15 ani și că aceasta i-a dat speranța că va deveni un nume cu greutate în România.

Ruby, despre piesa în duet cu Alex Velea: „Eu a trebuit să aștept după el, cum Alex să aștepte după mine?”

Joi seara, Ruby a lansat prima ei piesă în duet cu Alex Velea, „Viciu între vicii”, la fix 10 ani distanță de la prima lor colaborare.

„Eu a trebuit să aștept după el, cum Alex să aștepte după mine? Cred că am așteptat momentul potrivit. Trebuia să cântăm împreună pe piesa „Stinge lumina!”, dar în tot „focul” ăla nu știu ce s-a întâmplat de nu s-a mai întâmplat, dar nimic nu este întâmplător. Piesa este extraordinară, este piesa care a dat greutate numelui meu. Este piesa care m-a transformat în Ruby și, dacă nu ar fi Alex Velea, asta nu s-ar fi întâmplat, pentru că nu ar fi fost „Ruby stinge lumina”, a povestit Ruby amuzată pentru EGO.ro.

”Rona s-a uitat în ochii mei și a zis că în ochii mei vede scânteia”

Alex Velea nu este însă singurul care a contribuit la formarea ei profesională. Puțină lume știe că Ruby și Rona s-au cunoscut acum mai bine de 17 ani, când artista se prezenta Claudia Grigore și nici nu visa la numele de Ruby.

„Rona era foarte bună prietenă cu profesoara noastră, Tamara Pitei, de Istoria și Teoria Teatrului și profa noastră a invitat-o pe Rona la noi la liceu ca să ne facă o surpriză pentru că noi studiam actoria, iar Rona este una dintre cele mai actrițe de la noi din țară.

A reușit să se facă cunoscută și internațional. Îți dai seama că eram super entuziasmați. Când a venit a găsit clasa plină, dar Rona s-a uitat în ochii mei și a zis că în ochii mei vede scânteia.

Nu mai știu exact, dar ceva de genul, că vede ceva în ochii mei. Cam așa a văzut. Mie mi-a dat CD-ul cu muzica din filmul ei, (n.r. Gadjo Dilo) semnat. A scris: „Pentru Claudia și colegii ei”. A fost unul din momentele cele mai de referință din liceul meu”, ne-a povestit artista despre momentul întâlnirii cu Rona Hartner.

Cum a ajuns Ruby celebră în România
Ruby

De ce nu a fost prezentă și bunica ei la eveniment: ”Nu am luat-o pentru că ea vrea să se îmbrace în capoate sau în rochițe din astea de vară”

De la marea petrecere a lipsit însă bunica artistei, deși în repetate rânduri a declarat că o va aduce cu ea la un eveniment grandios. Joi seara, era momentul prielnic, însă nu au ajuns la un numitor comun, iar femeia a rămas singură acasă.

„Am zis că o să o iau și pe mamaia cu mine, dar nu am luat-o pentru că ea vrea să se îmbrace în capoate sau în rochițe din astea de vară și eu i-am sugerat o ținută adevărată, niște haine frumoase, ceva cu pene, la fel ca mine. Dar nu a vrut.  Stilistic nu ne-am înțeles și ea este încăpățânată, ea nu vrea să facă ca mine, eu nu vreau să fac ca ea, așa că a rămas acasă să strângă în urma noastră”, ne-a mai spus amuzată Ruby.

Cum a ajuns Ruby celebră în România
Ruby, la evenimentul de lansare a piesei sale

Își reamenajează penthouse-ul: ”O să fie frumos rău”

Bunica artistei nu are însă nici cea mai mică șansă să se plictisească acasă, căci Ruby găsește mereu să-i dea ceva de lucru, tocmai pentru a o ține în priză. Mai nou, când toată lumea credea că artista și iubitul ei au terminat într-un final de amenajat penthouse-ul în care locuiesc, Ruby ne-a mărturisit că vrea să o ia de la capăt cu reamenajările.

„Schimb totul acum, gata. Am găsit un arhitect extraordinar, l-am văzut pe Instagram, mi-a apărut întâmplător într-o zi și m-am îndrăgostit de ceea ce face. Așa că i-am scris și l-am rugat să vină să-mi schimbe întreaga casă. Și asta face. O să fie frumos rău. De data asta o să și termin”, a mai povestit Ruby pentru EGO.ro.

Video/Foto: Dorin Marinuș/ Geo Curnic

Mai multe imagini cu Ruby în galeria foto de sus!

5.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.