Ruby se distrează teribil cu bunica ei, care a crescut-o. „I-am zis că o incinerez și o țin pe noptieră”. Reacția ei e genială! EXCLUSIV

Celebra solistă vrea să o ducă pe bunica ei într-o vacanță în Spania
Ruby se distrează teribil cu bunica ei, care a crescut-o. „I-am zis că o incinerez și o țin pe noptieră”. Reacția ei e genială! EXCLUSIV

Ruby se numără printre acei copii care au rămas în grija bunicilor atunci când părinții au plecat să muncească în străinătate. Locuind de mică, alături de bunica ei, artista nu a conceput să nu o aducă cu ea la București, atunci când s-a mutat, astfel că cele două sunt și în ziua de față de nedespărțit. Ruby a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că viața alături de „mamaie”, așa cum o alintă, este una plină de haz, se distrează de minune împreună, chiar dacă recunoaște că, uneori, îi face și zile fripte.

Ruby, recunoștință supremă pentru femeia care a crescut-o

Nu puține au fost dățile în care Ruby a recunoscut că fără „mamaie” nu ar fi fost omul care este astăzi și că a primit de la bunica ei tot sprijinul și toată dragostea de care a avut nevoie. Și acum, la 33 de ani, se consideră dependentă de cea care a crescut-o, însă acum încearcă să o răsplătească pentru tot efortul pe care l-a depus toată viața.

„Ia să o iau pe mamaie cu mine la eveniment. Să-i fac și o ținută din asta așa, să fim asortate. Chiar ar fi foarte tare. Mamaia este foarte bine, de fiecare dată înainte să plec de acasă mă duc la ea, îi defilez, îi arăt cum m-am îmbrăcat, mă „pupă în fund”, ca să zic așa, mă iubește și îmi dă așa o stare foarte bună de spirit și plec cu capul sus”, a povestit Ruby amuzată pentru EGO.ro.

”Când i-am umplut chiuveta de vase am zis că îi dau numai motive să trăiască. O țin în priză”

Din fericire, chiar dacă este la vârsta a treia, femeia este în continuare în putere, astfel că poate să-și răsfețe nepoata ori de câte ori aceasta are vreo poftă culinară.

„Am pus-o săptămâna asta să-mi facă sarmale de trei ori. Am zăpăcit-o. Numai în picioare am ținut-o la bucătărie. Zilele trecute i-am umplut chiuveta de vase. Noi avem și mașină de spălat vase, dar nu o folosește nici ea, nici noi. Când i-am umplut chiuveta de vase am zis că îi dau numai motive să trăiască. O țin în priză. Aș vrea să o răsplătesc cu o vacanță, dar îmi e așa un pic teamă cu transportul, la 150 de ani ai ei. Chiar m-am gândit și chiar îmi doresc vara asta să facem o excursie, să o duc într-un loc frumos pentru că ea nu a văzut prea multe locuri frumoase la viața ei. Și pe alea, pe care le-a văzut, le-a uitat deja”, ne-a mai mărturisit artista, completând că are în minte o vacanță de neuitat pentru cea care îi este alături încă din primii ani de viață.

„Vreau să o duc așa undeva să arate ca Grădina Raiului. Să-i zic că acolo este Paradisul, unde o să ajungă sufletul ei, după ce nu va mai fi. Nu o să o duc 16 ore cu avionul, ci undeva aici, mai aproape, în Spania”.

Ruby se distrează teribil cu bunica ei
Ruby și bunica ei

 „Ea este genul de persoană care pune ban pe ban”

Singura problemă a bătrânei vizavi de nepoata ei este aceea că este foarte risipitoare atunci când vine vorba de bani și că nu agonisește pentru zile negre.

„Mamaia e acum mai amnezică, nu prea știe neapărat. A început, spre fericirea mea, să nu mai țină cont la bani, la cheltuială. Ea are impresia că toate rochiile pe care le am, pe care eu mi le fac, mi le cumpăr, de fapt, le primesc. Când mă vede cu ceva nou chiar ea zice că ce rochie frumoasă am primit. O las să creadă asta. O păcălesc ușor”, a mai povestit Ruby pentru EGO.ro, mărturisind că nu o moștenește atunci când vine vorba de bani și de economii, ba chiar recunoaște că în clipa în care i-a descoperit „seiful” cu bani i-a luat pe toți și i-a cheltuit pe nimicuri.

„Ea este genul de persoană care pune ban pe ban și la un moment dat găsești o gaură în spatele canapelei și un teanc de bani. Mi s-a întâmplat asta și ce crezi că am făcut? I-am cheltuit pe toți. I-am zis să nu îi mai ascundă, că eu îi găsesc și îi cheltui. Asta s-a întâmplat, mai de mult, dar mă aștept oricând să găsesc bani ascunși prin casă pentru că ea asta face, îi strânge”.

Ruby

”Chiar mă distrez foarte tare cu mamaia. Știe și de glumă”

De ceva vreme, Ruby a băgat spaima în bătrână, mărturisindu-i că, atunci când va vrea să plece în Ceruri, nu o va îngropa, așa cum este tradiția, ci o va incinera, iar cenușa o va purta mereu alături de ea. Această veste a determinat-o pe bunică să-și strângă pensia și să-și caute un loc de veci.

„Acum îmi zice că vrea să aibă bani ca să-și pregătească locul de veci, „căsuța” ei pentru totdeauna, că îi este teamă că poate o ard, o incinerez, cum am făcut cu pisicul și să o țin pe noptieră. De la mine a pornit totul, că eu i-am zis că dacă e cuminte o incinerez și o țin pe noptieră, o mai mângăi, o mai pup, cum fac cu Puricel (n.r. pisoiul incinerat). Într-o dimineață s-a trezit foarte supărată că ea trebuie să-și cumpere groapă, că eu sunt nebună și îi dau foc. Chiar mă distrez foarte tare cu mamaia. Știe și de glumă”, ne-a mai povestit amuzată Ruby.

„Și-a sacrificat viața pentru noi toți”

Artista se amuză acum, căci știe că „mamaie” nu mai este în putere să o altoiască, așa cum o făcea atunci când era copil și făcea câte o boacănă. Ruby recunoaște că de mică i-a dat de furcă, doar că acum femeia se amuză alături de ea.

„Și cu fratele meu e la fel. Să vezi când îl ia și pe el de coadă. Mamaia este pe modelul vechi. „Bătaia este ruptă din Rai” la ea și îl mai ia de coadă. Merită că nu e cuminte. Ea ne-a crescut pe toți, ea ne-a dat să mâncăm, ea ne-a trimis la școală, ea și-a sacrificat viața pentru noi toți și eu mă încred în metodele ei de parenting 100%. Adică mi se pare că mamaia chiar ar trebui să fie exemplu. Poate o să zică oamenii că sunt nebună, că încurajez violența, dar nu este vorba despre așa ceva. Eu mi-am mai luat-o la fund în copilărie, am și meritat-o, mi-am și căutat-o, am și cerut-o”, a mai povestit Ruby pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

9.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.