Cum a anunțat Maria Constantin câștigătorul Survivor încă de la început. Semnele care i-au confirmat alegerea: ”Este altceva!” VIDEO EXCLUSIV

“Eu am spus și spun chestia asta de când am ieșit din joc"

Chiar dacă nu a stat prea mult în competiția extrem de dură de la Pro TV, Maria Constantin a bănuit imediat cine o să câștige Survivor România în acest an. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că și-a dat seama că Dan Ursa o să ajungă cât mai departe printre toți cei care au acceptat provocarea din Republica Dominicană încă de când a fost eliminată.

Maria Constantin: “Nu știu de ce am avut acest feeling!”

Maria Constantin a anunțat, încă de când a ieșit din competiție, că premiul cel mare îl poate câștiga DOC sau Dan Ursa. Cel din urmă a devenit campionul Survivor România, demonstrând că poate să treacă peste orice provocare sau joc dur:

“Eu am spus și spun chestia asta de când am ieșit din joc. Am spus că ori DOC, ori Dan Ursa. Uite, poftim! Acesta a fost feeling-ul meu, eu nu țin cu nimeni, mai ales pentru că am ieșit prima, nu ar trebui nici să țin cu cineva. Nu știu de ce am avut acest feeling. Mi se pare că, pentru a câștiga Survivor, nu trebuie, neapărat, să reziști la foame, pe trasee, să fii cel mai bun. Sper să nu greșesc și să arunce lumea cu pietre în mine, dar aceasta este părerea mea. Există un alt tip de câștigător Survivor. Fiecare câștigător Survivor a avut ceva. Dan Ursa este altceva.”

“Mi s-a părut altceva!”

De asemenea, Maria Constantin a apreciat-o și pe Carmen Grebenișan, ținând cont că vedeta a rezistat foarte mult în competiția din Republica Dominicană. Totuși, artista și-a amintit că Dan Ursa a surprins-o încă de prima dată când a intrat pe traseu:

“Mie mi-a plăcut super mult de ea. Bravo ei, a rezistat. Cred că multe fete ar fi rezistat până la sfârșit, doar că ești la mâna publicului. Deși îmi place foarte mult de Carmen, ideea este că trebuie să existe un personaj, cineva care să intre pe sub pielea oamenilor. Dan Ursa a venit cu un număr de kilograme foarte mare, este un om care a colindat toată lumea, am avut plăcerea să ascult, cumva, de la depărtare, este omul care, cântând, m-a felicitat. A zis: “Liniște, liniște! Felicitări!”. Mi s-a părut altceva. Primul traseu l-a avut cu Ionuț Iftimoaie și am spus: “Mamă, Ionuț îl face praf!”. Apoi, a intrat Dan Ursa pe traseu, ca o vijelie. Omul a fost foarte bun, ne-a șocat pe toți! A fost o surpriză plăcută pentru toată lumea.”

A prezis câștigătorul Survivor România

Cât despre faptul că a prezis cine o să câștige Survivor România, Maria Constantin ne-a mărturisit că de multe ori i se întâmplă lucruri de acest gen:

“Sunt zodia Pești și de foarte multe ori mi se întâmplă să spun ceva sau să nu mă simt OK să merg într-un anumit loc. Dacă am mers în locul respectiv și nu am avut sentimentul că trebuie să fiu acolo, tot timpul se întâmplă câte ceva rău.”

La ce viciu a renunțat

Vedeta a punctat că l-ar lăsa pe viitorul ei soț, Robert Stoica, să meargă la Survivor, însă acesta nu ar rezista în Republica Dominicană. Mai mult, vedeta ne-a mărturisit că a reușit să renunțe la singurul ei viciu după ce s-a întors de la Survivor România:

“Eu l-aș lăsa să se ducă, dar nu rezistă. A și zis, nu este genul care să stea nemâncat. Eu nu am nicio problemă, chiar acum o săptămână am ținut post intermitent, doar cu apă vreo 2 zile. Am rezistat. De când am ținut acest post, am lăsat singurul viciu pe care îl aveam de vreo 10 ani de zile, de când tatăl meu a dispărut dintre noi, fumatul. M-am lăsat de fumat, mă bucur din suflet. Când am pofte, încerc să nu mănânc, pentru că asta era pauza mea după ce mâncam. Uite că am reușit să fac și lucrul acesta. Am mai avut o tentativă, dar nu am reușit. La Survivor, într-adevăr, am reușit 7 zile. Am avut această motivație: “Dacă acolo am reușit, de ce să nu pot și acasă?”. Uite că se poate.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *