Cum a apărut Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Gestul neașteptat, făcut de Prima Doamnă, care a fost aspru taxat de internauți

Ce rochie a ales să poarte Prima Doamnă a României
Cum a apărut Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Gestul neașteptat, făcut de Prima Doamnă, care a fost aspru taxat de internauți

Carmen și Klaus Iohannis se află la Londra pentru a participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Duminică, aceștia au luat parte la Dineul de la Buckingham, acolo unde Prima Doamnă a României a atras atenția cu un gest total neașteptat. Internauții au taxat totul imediat.

Cum a apărut Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham

Carmen și Klaus Iohannis participă, alături de cei mai importanți lideri au lunii, la funeraliile Majestății Sale Elisabeta a II-a. Duminică, în cadrul Dineului de la Buckingham, Prima Doamnă a României a optat pentru o ținut semnată de Andreea Tincu, designerul care se ocupă în permanență de rochiile ei pentru astfel de evenimente.

Nici de această dată Carmen Iohannis nu a scăpat de criticile internauților, căci un detaliu neașteptat le-a atras atenția. Prima Doamnă a României a fost ironizată în mediul online deoarece a zâmbit în poză, deși se afla la funeraliile reginei Elisabeta a II-a.

“Doamnei pare că ii lipsește în permanență ceva și nu poate să fie la înălțimea evenimentelor la care participa. Fără zâmbetul acesta pentru un astfel de eveniment, cred că ar fi fost mai distinsă / Și ce ați vrea, să plângă în hohote? / Chiar nu știu minim protocol? / Oamenii i-au spus bancuri, La Londra nu e voie să faci glume? / O fi uitat de ce este acolo?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la fotografia cu Carmen Iohannis în care apare zâmbind.

Carmen și Klaus Iohannis la Dineul de la Buckingham
Carmen și Klaus Iohannis la Dineul de la Buckingham

Ce rochie a ales Carmen Iohannis pentru ziua de 19 septembrie. Regina Elisabeta, condusă pe ultimul drum

Carmen Iohannis a optat pentru o rochie neagră de catifea, lungă până peste genunchi. De această dată, Prima Doamnă a României nu a mai zâmbit. Președintele României a ales un costum clasic, de culoare închisă. Cei doi s-au fotografiat ținându-se de mână, înainte de începerea funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a, la Londra.

Carmen și Klaus Iohannis
Carmen și Klaus Iohannis

Peste 500 de demnitari, invitați la funeraliile Reginei Elisabeta

Invitațiile pentru participarea la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au fost trimise la finalul săptămânii trecute, iar pe listă se află aproximativ 500 de demnitari din întreaga lume. Liderii din Rusia, Belarus și Myanmar nu au primit invitații.

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată alături de tatăl său, regele George al VI-lea, de sora ei, prințesa Margareta și de prințul Philip. Acesta din urmă i-a fost soț vreme de 73 de ani, la Capela St. George, de pe terenul Castelului Windsor. Sute de mii de oameni sunt așteptați să se adune pe străzile din Londra în timpul funeraliilor.

5.9 55 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.