Cum a apărut îmbrăcată Meghan Markle la înmormântarea Reginei. Ce a avut în comun cu Kate

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la înmormântarea Reginei.
Cum a apărut îmbrăcată Meghan Markle la înmormântarea Reginei. Ce a avut în comun cu Kate

Ducele și ducesa de Sussex au participat luni, 19 septembrie, la slujba de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a de la Westminster Abbey. Prințul Harry și Meghan Markle s-au alăturat membrilor familiei regale și celor aproximativ 2.000 de oameni în doliu, care s-au adunat în biserica veche de 1.269 de ani pentru a-și aduce un omagiu regretatei Regine.

Ce ținută a purtat Meghan Markle la înmormântarea Reginei

Meghan Markle a purtat la ceremonie o rochie capă neagră până la genunchi, semnată de Stella McCartney. Ducesa a mai purtat o rochie asemănătoare  într-o culoare bleumarin, prin participarea la un concert în 2018. Evenimentul a marcat aniversarea de 92 de ani a Reginei care a avut loc la Royal Albert Hall.

Ținuta de la funerariile Reginei a fost accesorizată cu o pălărie mare neagră și pantofi stiletto. Alături de rochia neagră cu pelerină și pălăria cu boruri largi, ducesa de Sussex a purtat o pereche de cercei cu perle și diamante. Bijuteriile, un omagiu în cinstea reginei, i-au fost dăruite chiar de monarh în onoarea primei lor ieșiri solo împreună în 2018.

În privința coafurii, Meghan a optat pentru un coc elegant și un machiaj smokey eyes, estompat, care i-a completat perfect aspectul.

Ce ținută a purtat Meghan Markle la înmormântarea Reginei
Meghan Markle, la funeraliile Reginei

Ce a avut în comun cu Kate

Kate Middleton, Prințesa Wales, și Meghan Markle, Ducesa de Sussex, au avut un lucru în comun. Ambele i-au adus un omagiu Reginei purtând bijuterii care au aparținut monarhului.

De asemenea, pe data de 14 septembrie, familia regală britanică a fost prezentă la Westminster Hall pentru un alt eveniment organizat în onoarea reginei Elisabeta a II-a. În cadrul ceremoniei, atât Prințesa de Wales, Kate Middleton cât și ducesa de Sussex, Meghan au purtat voal negru.

Conform tradiției, femeile din familia regală, chiar și membrii regali care nu lucrează, trebuie să poarte un voal tradițional de dantelă neagră la ceremoniile organizate pentru a cinsti memoria monarhului. Aceasta este o tradiție regală importantă, care se respectă de mult timp.

Prin purtarea unui văl negru, înseamnă că purtătorul este în doliu și acest accesoriu îi permite mai multă intimitate pe parcursul ceremoniei, a declarat un expert al familiei regale. Tradiția de a purta voaluri de doliu datează din timpul domniei reginei Victoria. După moartea soțului ei, Prințul Albert, în 1861, regina Victoria a purtat o rochie de doliu neagră și un voal. De aceea, această regulă i s-a aplicat atât lui Kate, cât și lui Meghan Markle.

Totodată, prințului Harry i s-a interzis să poarte uniforma militară la înmormântarea bunicii sale, deoarece nu mai este membru activ al familiei regale. „Prințul Harry va purta un costum în timpul evenimentelor care vor avea loc în onoarea bunicii lui. Deceniul său de serviciu militar nu este determinat de uniforma pe care o poartă și cerem cu respect ca atenția să se concentreze asupra vieții și moștenirii Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a”, a declarat un purtător de cuvânt al Prințului Harry pentru cotidianul The Independent.

Citește și ce a purtat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Omagiul deosebit pe care soția Prințului William i l-a adus Suveranei

sursă foto: instagram.com

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.