Cum a apărut Viorel Lis pe internet. Chiar soția lui, Oana, a publicat imaginea: “Doar aparatele îl mai țin în viață”

Reacțiile nu au întârziat să apară

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2023

Cum a apărut Viorel Lis pe internet. Chiar soția lui, Oana, a publicat imaginea: “Doar aparatele îl mai țin în viață”

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat din ce în ce mai mult în ultimii ani, iar fostul primar a avut nevoie de spitalizare de mai multe ori. Soția sa, Oana, a vorbit în repetate rânduri despre cum se simte fostul edil, iar de curând a postat o fotografie care a dat naștere la numeroase comentarii în mediul online. Cum a fost surprins Viorel Lis, la final de an.

Imaginea momentului cu Viorel Lis

La 79 de ani, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate care l-au trimis în spital de mai multe ori pe parcursul acestui an. Soția sa, Oana, a fost cea care a avut grijă de el și care i-a ținut la curent pe oameni cu starea sa de sănătate. La final de an, Oana Lis și-a surprins soțul într-o ipostază inedită, iar imaginea a făcut valuri pe rețelele de socializare.

Oana l-a fotografiat pe Viorel Lis într-o sală de jocuri noroc și a scris în dreptul imaginii: ”Minuni de sărbători!!!”. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul edil a avut, de-a lungul vieții, o mare pasiune pentru așa-zisele ”păcănele” și se pare că nici la 79 de ani nu a renunțat la acest viciu.

Citește și: Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana a dat vestea: „E un moment foarte dificil”

Imaginea a generat numeroase comentarii în mediul online, iar cei care o urmăresc pe Oana Lis pe Facebook nu s-au ferit să o critice. Au existat însă și voci care i-au luat apărarea. ”Doar aparatele îl mai țin în viață”, ”Te vaieți că nu ai bani de medicamente pentru Viorel, medicamentul cel mai bun: păcănelele, pe aparat o să moară”, ”Dacă acolo se simte bine și se relaxează, de ce nu!”, ”Și daca îi plac păcănele vă sărăcește pe voi? Orice ar face el a fost, este și va fi în toate, unde scrii numele lui apare, daca scrieți numele vostru apare pe undeva?”, ”A intrat pensia?” – au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Cum a apărut Viorel Lis pe internet. Chiar soția lui, Oana, a publicat imaginea
Imaginea postată de Oana Lis pe internet

De ce nu vrea Oana Lis să își ducă soțul la azil

Deși mulți au acuzat-o, atunci când s-a căsătorit cu Viorel Lis, că a făcut-o pentru bani, Oana a demonstrat, de-a lungul timpului, că este alături de el și în perioadele dificile. Când starea de sănătate a fostului edil s-a degradat, soția lui nu a vrut să audă de azil, ci a preferat să aibă grijă singură de el.

Citește și: Cum arată fosta soție a lui Viorel Lis, pe care a părăsit-o pentru Oana. Îl acuză că a vrut să o otrăvească

”Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil. Atâta timp cât e bine și conștient, eu cred că poate sta acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine, oamenii mă pun într-o lumină proastă.”, a povestit vedeta, în emisiunea La Măruță, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *