Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana a dat vestea: „E un moment foarte dificil”

Soția lui a oferit noi detalii
Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana a dat vestea: „E un moment foarte dificil”

În ultimii ani, Viorel Lis (79 de ani) a avut multe probleme de sănătate și a stat mai mult internat prin spitale. Cea care a fost în permanență lângă fostul edil al Bucureștiului a fost soția lui, Oana. Recent, vedeta a oferit ultimele informații despre adevărata stare de sănătate a lui Viorel Lis.

S-a speculat că a murit

Ajuns la vârsta de 79 de ani, fostul edil al Bucureștiului se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Viorel Lis este imobilizat la pat și nu a mai apărut de o bună perioadă de timp în spațiul public. Recent s-a speculat că acesta ar fi decedat. Supărată, soția fostului primar al Capitalei, Oana Lis, a luat atitudine și a mărturisit, clar și răspicat, că Viorel nu a murit.

Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat. Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”, a dezvăluit Oana Lis pentru Click!

Citește și: Cum arată fosta soție a lui Viorel Lis, pe care a părăsit-o pentru Oana. Îl acuză că a vrut să o otrăvească

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Soția le-a dat peste nas răutăcioșilor

Oana Lis a dezvăluit că fostul primar a rugat-o să-l lase să-și dea obștescul sfârșit acasă, în patul lui. Fostul edil al Capitalei are diabet și a suferit și un AVC, în urmă cu ceva timp. De asemenea, el se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct în 2022.

Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave

„Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital, în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Pur și simplu, el nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea să fie internat!”, a mai spus Oana Lis pentru sursa citată anterior.

Pe rețelele de socializare, vedeta a transmis un mesaj celor care au răspândit este informații false despre partenerul ei de viață.

„Măi, rog pe cei care au scris articole că Viorel Lis e mort, să-mi spuneți și mie unde e îngropat, vă rog, că mi-e dor de e,l și vreau sa merg să-l vizitez!”, a scris Oana Lis, pe pagina ei personală de Facebook.

Citește și: Viorel Lis a fost externat, după ce românii au sărit să-l ajute cu bani pentru tratament. Primele declarații ale Oanei Lis: ”Eu o să-i fiu aproape până la sfârșit” EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *