Viorel Lis a fost externat, după ce românii au sărit să-l ajute cu bani pentru tratament. Primele declarații ale Oanei Lis: ”Eu o să-i fiu aproape până la sfârșit” EXCLUSIV

Viorel Lis are nevoie în continuare de ajutor financiar, ca să poată fi tratat acasă
Viorel Lis a fost externat, după ce românii au sărit să-l ajute cu bani pentru tratament. Primele declarații ale Oanei Lis: ”Eu o să-i fiu aproape până la sfârșit” EXCLUSIV

Oana Lis a reușit, cu ajutorul românilor cu inimă mare, să strângă bani pentru tratamentul soțului ei, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Astfel, după aproape o lună, Viorel Lis, care nu mai poate merge deloc, fiind în scaun cu rotile, a fost externat și poate continua tratamentul acasă. Prin intermediul Ego.ro, Oana Lis le mulțumește din suflet tuturor acelora care au fost impresionați de cazul lui Viorel Lis și au donat din puținul lor: ”Le mulțumesc public. Au donat și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Datorită acestor bani pot să-l tratez și acasă”, ne-a declarat Oana Lis în exclusivitate pentru Ego.ro

Viorel Lis a fost externat după aproape o lună: ”Viorel e acasă”

După aproape o lună de tratament la o clinică, Viorel Lis a fost externat. Oana Lis este fericită că starea de sănătate a soțului ei este cu mult mai bună și că momentan are bani pentru tratamentul la domiciliu, după ce românii s-au mobilizat și au donat în contul bancar postat de ea pe Facebook. În continuare, însă, este nevoie de sprijin financiar, pentru tratamentul costisitor al fostului primar al Capitalei.

Oana Lis ne-a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Ego.ro

Ea le este recunoscătoare acelora care au sărit în ajutorul lui Viorel Lis, la greu, gest pe care copiii și nepoții lui nu l-au făcut:

”Acum e acasă Viorel. Datorită acestor bani, pot să-i chem să-i facă acasă injecții cu ozon, acupunctură, dar pot chema și un kinetoterapeut. Au donat bani și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Le mulțumesc din suflet public tuturor. Și vouă că m-ați susținut. Viorel are nevoie în continuare de susținere financiară. Dacă puteți și doriți să mai donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim din inimă!”.

Oana Lis, o soție devotată: ”Eu o să-i fiu aproape cât de bine pot până la sfârșit. Și el m-a ajutat pe mine și eu nu uit ca alții”

Oana Lis este foarte atașată de Viorel Lis și face o promisiune, tot publică, în care susține că nu-l va părăsi niciodată, indiferent de starea lui de sănătate și că-i va fi mereu aproape, în cele mai grele momente:

”Eu o să-i fiu aproape cât de bine pot până la sfârșit. Și el m-a ajutat pe mine și eu nu uit ca alții”, ne-a mai declarat Oana Lis, pentru Ego.ro

Ea face referire la foștii lui prieteni și la familia lui, care l-au dat uitării. Mulți se întreabă de ce nu îi sunt aproape, acum, la greu, și cei doi copii ai lui, din primele căsnicii, Adrian Lis, artist plastic, și Alina Lis. În plus, fostul edil al Capitalei are și trei nepoți.

Oana Lis ne-a făcut însă confesiuni dureroase, în alt interviu în exclusivitate pentru Ego.ro:

”Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu”.

10 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.