Oana Lis, despre sacrificiile pe care le face în această perioadă! Ce-i spune Viorel: “M-a implorat să nu-l părăsesc”

Oana Lis, noi declarații despre greutățile prin care trece
Oana Lis, despre sacrificiile pe care le face în această perioadă! Ce-i spune Viorel: “M-a implorat să nu-l părăsesc”

Oana Lis face declarații emoționante despre perioada prin care trece. După ce Viorel Lis a ajuns acasă din spital, se confruntă cu alte probleme. Vedeta susține că indiferent ce s-ar întâmpla, nu îl poate lăsa pe Viorel singur și îi va fi alături în permanență.

Oana Lis: “Nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua”

Oana Lis povestește că nu a putut merge la nunta unui prieten foarte bun din cauza situației prin care trec. Cunoscuta blondină nu vrea să meargă undeva fără soțul ei, mai ales că știe că el are dureri și nu se simte bine deloc. Singurul lucru de care are nevoie, susține ea, este să mai socializeze cu prietenii, să iasă din rutină.

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne știm, și îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită se uită ce îți lasă moșu, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot. Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez”, a declarat Oana Lis.

Ce o imploră Viorel Lis pe Oana: “A văzut cazul lui Arșinel”

Oana povestește că Viorel a văzut situația prin care trece Alexandru Arșinel și o imploră să nu îl părăsească și să nu îl ducă la azil.

„S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a spus Oana Lis pentru romaniatv.net.

Viorel Lis a ajuns recent la spital din cauza problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa singur, ci are nevoie de scaun cu rotile.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.