Nepoții lui Viorel Lis nu renunță la proces nici după ce acesta a ajuns în scaun cu rotile. De necrezut, pentru ce se luptă în instanță. Oana Lis: ”E vorba despre niște pruni” EXCLUSIV

Viorel Lis are nevoie de bani pentru tratament, dar familia l-a uitat: ”Nu-l ajută nici nepoții, nici copiii”
Nepoții lui Viorel Lis nu renunță la proces nici după ce acesta a ajuns în scaun cu rotile. De necrezut, pentru ce se luptă în instanță. Oana Lis: ”E vorba despre niște pruni” EXCLUSIV

Oana Lis se află în imposibilitatea de plată a tratamentului pentru soțul ei, Viorel Lis, internat într-o clinică, așa că, disperată, a cerut ajutor financiar, pe contul ei de Facebook, unde a publicat și contul bancar, pentru donații. Oana a cheltuit toate economiile, iar zilele trecute și-a amanetat verigheta pentru a putea cumpăra un cărucior cu rotile, căci Viorel Lis nu se mai poate deplasa. Mulți întreabă însă de ce nu este ajutat, acum, la greu, și de copiii sau de nepoții lui. Oana Lis ne-a făcut confesiuni dureroase, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Oana Lis a cerut ajutor financiar, pe contul ei de Facebook, pentru spitalizarea și tratamentul lui Viorel Lis

Oana Lis a cerut azi ajutorul românilor, pe contul ei de Facebook, pentru a putea achita tratamentul pe termen lung al lui Viorel Lis, internat într-o clinică.

Ea a publicat pe Facebook un mesaj emoționant, dar și contul bancar, unde fiecare să doneze ce sumă dorește, după posibilități:

”Așa cum vă ziceam, azi vă cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă în patul lui până în ultima clipă. Problema e că de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilități cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc și, fiind o persoană masivă, nici în trei oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperare făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, off. Nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viața. Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteți și doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel.  Vă mulțumim anticipat”.

Viorel Lis în scaun cu rotile
Viorel Lis, în scaun cu rotile

Oana Lis, pentru Ego.ro: ”Nu-l ajută nimeni din familia lui”

Viorel Lis are nevoie de ajutor financiar, dar mulți se întreabă de ce nu îi sunt aproape, acum, la greu, și cei doi copii ai lui, din primele căsnicii, Adrian Lis, artist plastic, și Alina Lis. În plus, fostul edil al Capitalei are și trei nepoți. Oana Lis ne-a făcut însă confesiuni dureroase, în exclusivitate pentru Ego.ro:

”Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu”.

De ce l-au dat nepoții în judecată pe fostul edil al Capitalei

În 2019, după moartea surorii sale, Viorel Lis s-a trezit dat în judecată de cei trei copii ai acesteia, pe motiv că el a plantat niște pruni pe un teren comun din Argeș și pe care trebuie să-l împartă între ei. Dar, nici acum, la greu, știindu-i problemele de sănătate și situația precară financiară, reclamanții nu au dorit să renunțe la procesul pe acea bucată de pământ. Prin urmare, pentru că nu se poate deplasa, Viorel Lis trebuie să-și trimită mereu avocații, la Tribunalul Argeș, la termenele stabilite.

Viorel Lis, dat uitării de fiul din prima căsnicie: ”Pe băiat nu l-am mai văzut, s-a îndepărtat”

Viorel Lis și fiul lui, Adrian Lis, artist plastic, au recunoscut, acum câțiva ani, că nu au o relație strânsă și că își vorbesc foarte rar.

„Da, nu ne mai vedem de câțiva ani, ne mai auzim din când în când la telefon. E mai bine așa!”, declara Adrian Lis, pentru Kanal D.

Adrian Lis
Adrian Lis

Iar Viorel Lis menționa, într-un interviu:

“Pe băiat nu l-am mai văzut de doi ani, s-a îndepărtat. Pentru mine cred că nu mai există. Are 35 de ani. A fost din prima căsătorie, e talentat, a terminat Arte Plastice, are și un copil. Are viața lui”.

6.2 132 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.