Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru. Gestul uimitor făcut de celebrul chef încă de la a doua întâlnire

Cătălin Scărlătescu: “Eu și Doina Teodoru ne simțim bine așa cum suntem!”
Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru. Gestul uimitor făcut de celebrul chef încă de la a doua întâlnire

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu din vara anului 2020. Iubita celebrului chef a dezvăluit cum a cucerit-o acesta cu un gest neașteptat chiar la a doua întâlnire. Ce spune Cătălin despre nunta cu iubita lui.

Cătălin Scărlătescu: “Eu și Doina Teodoru ne simțim bine așa cum suntem!”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu se gândesc momentan la nuntă. Celebrul chef a declarat că în prezent se simt bine așa cum sunt, însă nu este exclus ca în viitor să vorbească și despre marele eveniment. Chiar dacă între ei este o diferență de 18 ani, Cătălin și Doina se înțeleg extrem de bine și, recent, s-au mutat împreună.

„Nu știu dacă la noi e cazul de nuntă. Momentan nu aș crede în sunetul clopotelor de nuntă. Dar nu se știe niciodată! Eu și Doina Teodoru ne simțim bine așa cum suntem! Dacă ne va fi dat însă să schimbăm ceva, vom anunța la momentul oportun!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru playtech.ro.

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu? Doina Teodoru are 31 de ani
Doina Teodoru are 31 de ani

Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru

Doina Teodoru a povestit cum a fost cucerită de celebrul chef cu un gest impresionant la a doua întâlnire. Deși în trecut Cătălin Scărlătescu susținea că el cucerește cu sinceritatea lui, iar dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. În cazul Doinei situația a fost diferită. Cheful a decis să o impresioneze cu talentul lui în bucătărie încă de la a doua întâlnire.

„Într-adevăr, am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, asigurându-mă că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să înțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot”, a spus Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu susține că în plan personal se simte împlinit. Celebrul chef a declarat că el se vede trăit până la vârsta de 114 ani, cu unul mai mult decât 113, din motive legate de superstiții. Anul 2022 a fost unul foarte productiv pentru el, căci a filmat trei emisiuni și a reușit să își deschidă propriul restaurant. Cât despre relația cu Doina, Cătălin Scărlătescu păstrează în continuare o oarecare discreție. Nu postează des fotografii și vorbesc destul de rar despre ceea ce se întâmplă între ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *