Cum a fost poreclită Carmen Iohannis. A primit acest apelativ după o gafă uriașă

Scris de: Dana Cazacu

26 Aug. 2022

Cum a fost poreclită Carmen Iohannis. A primit acest apelativ după o gafă uriașă

Cu ocazia summit-ului NATO de la Madrid, Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia au găzduit un dineu de gală. Prezentă la evenimentul respectiv, Prima Doamnă a României a gafat din nou. Se pare că acest lucru s-a întâmplat din cauza ținutei sale. Cum a fost poreclită Carmen Iohannis, puteți afla în continuarea articolului curent.

Cum a fost poreclită Carmen Iohannis după o gafă uriașă

În această vară, președintele României a participat la dineul NATO de la Madrid. Alături de șeful statului român s-a aflat și partenera sa de viață. La eveniment au participat și alți șefi de stat, însă soțiile acestora și-au ales ținutele vestimentare mai bine decât a făcut-o Carmen Iohannis.

Ei bine, soția președintelui României a făcut o gafă. În afara faptului că și-a ales o rochie de culoare țipătoare, Prima Doamnă a României nu a ținut cont de regulile care trebuie respectate la un astfel de eveniment, potrivit celor de la playtech.ro.

Doamna Iohannis s-a prezentat la dineul menționat îmbrăcată într-o rochie de culoare roz, cu mâneci bufante. Însă acesta nu a fost cel mai deranjant detaliu. Soția președintelui român a purtat o pereche de sandale. Acesta este un gest total nepotrivit la un astfel de eveniment. Se pare că femeile nu ar trebui să aibă degetele descoperite la seratele regale.

Noua poreclă a lui Carmen Iohannis

Pozele de la eveniment au nu au întârziat să apară pe rețelele sociale, iar internauții nu au iertat-o pe Prima Doamnă a României nici de această dată. De fapt, unii au spus că soția președintelui român a fost îmbarcată ca pentru o nuntă din provincie. Internauții i-au dat și o poreclă lui Carmen Iohannis. Iată ce au spus unii utilizatori.

„De ce s-a îmbrăcat ca Pantera Roz?”, a spus un utilizator.

„Pantera Roz când era nășică, exact așa arată”, a precizat altcineva.

„De ce soțul doamnei nu a venit și el în pantaloni scurți?”, a completat un alt internaut.

Cum a fost poreclită Carmen Iohannis
Cum a fost poreclită Carmen Iohannis, după gafa de la dineul NATO

Cum a fost îmbrăcată Regina Spaniei

Într-o poză de la dineu, Regina Letizia a apărut alături de soțul său și cuplul din România. Ei bine, ea a avut o ținută foarte elegantă. Regina purtat o rochie neagră, iar în picioare a avut o pereche de pantofi cu toc și închiși la vârf.

Conform sursei citate anterior, soția președintelui român dispune de cel puțin un stilist vestimentar. De obicei, acesta o sfătuiește atunci când vine vorba despre aparițiile publice. În schimb, soțiile altor șefi de stat au chiar o echipă de experți vestimentari. Cu toate acestea, când vine vorba de ținuta vestimentară, decizia finală este luată de Prima Doamnă.

6.3 815 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.