Cum a fost poreclită Kate Middleton. A primit acest apelativ inedit chiar de la soțul ei, Prințul William

Kate Middleton este alintată într-un mod inedit de către Prințul William.
Cum a fost poreclită Kate Middleton. A primit acest apelativ inedit chiar de la soțul ei, Prințul William

Chiar și regalii britanici, la fel ca orice familie obișnuită, obișnuiesc să-și dea porecle unul altuia. Prințul William și Kate Middleton nu fac excepție de la această regulă.

Cum au de respectat o mulțime de angajamente regale, aceasta poate fi și o modalitate de a elimina tensiunea familiei. Se pare că, atât Kate cât și Will sunt destul de copilăroși. Le place să se joace și își fac cadouri prostești unul altuia. Aceștia obișnuiau să se alinte cu porecle haioase încă de pe vremea cănd erau doar iubiți.

Cum a fost poreclită Kate Middleton

Conform publicației „Reader’s digest‟, se pare că Prințul William ar numi-o pe soția sa, „Babykins‟. Acest termen face referire la un copil mic sau la o iubită. De asemenea, tabloidele spun că ducesa Kate ar mai fi alintată și „DoD‟. Acest apelativ este o prescurtare de la „Ducesa de Dolittle‟. Ar fi vorba de o poreclă ironică la adresa Ducesei, după ce s-ar fi zvonit că Regina Elisabeta ar fi numit-o pe Kate „Ducesa de Dolittle‟. Acest lucru s-ar datora faptului că nu și-ar îndeplini îndatoririle de Ducesă.

De asemenea și cotidianul The Sun menționează că „Le place să se joace și își fac reciproc cadouri stupide”, a adăugat expertul regal al publicației. Familia regală joacă un alt rol în privat. Iar William și Kate duc cu adevărat o tradiție de lungă durată în acest sens. „De obicei, totul se face cu afecțiune și există sâmburi de adevăr despre ceea ce simt unul pentru altul”, a mai adăugat corespondentul regal.

Cum este alintat Prințul William de Kate

Se pare că și Kate Middleton este destul de inventivă. Aceasta se pare că îl alintă pe William „Baldness‟ (cuvânt care înseamnă„chelie”), mai ales dacă acesta face comentarii răutăcioase despre ea.

O altă poreclă pentru William folosită încă din vremea colegiului cuplului este „Big Willy”.  A fost folosită chiar și ani mai târziu, când invitații de la nunta regală a lui William și Kate au gustat-o ​​prin Prințul Harry. Acesta a încorporat porecla în timpul discursului său. La acea vreme, un tabloid a spus că toastul lui Harry a inclus o poreclă a lui Kate, care l-a numit pe William  „Big Willy”. Aproximativ în aceeași perioadă, o altă sursă a dezvăluit pentru The Sun că, în general, membrii regali „nu sunt foarte buni să comunice între ei”. De aceea, poreclele funcționează astfel ca „o modalitate de a elimina tensiunea familiei”.

Chiar dacă pare greu de crezut se pare că și Regina Elisabeta are o poreclă. Așadar, potrivit surselor regale, folosirea poreclelor ciudate în familia regală este o tradiție de lungă durată. Regina Elisabeta a fost numită „Varză” de către soțul ei, Prințul Philip, în timp ce strănepotul ei, Prințul George, o numește cu afecțiune „Gan-Gan”. Se zvonește că prințul Charles a inventat-o și porecla „Tungsten”, atribuită lui Meghan Markle, când a cunoscut-o prima dată. Se pare că acest apelativ ar sublinia rezistența și personalitatea dură a lui Meghan.

Citește și de ce Meghan Markle a făcut-o să plângă pe Kate Middleton. Motivul pentru care s-au certat cele două cumnate

 

9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.