Cum a început, de fapt, relația Iuliei Albu cu Mike. A spus adevărul abia acum: „A fost ură la prima vedere”

Cei doi sunt concurenți la America Express 2023.

După divorțul de Mihai Abu, Iulia Albu și-a ținut viața privată de ochii curioșilor și au fost puține dățile când a vorbit despre despre viața amoroasă. Însă odată cu participarea la America Express 2023, vedeta a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum a ajuns să-l cunoască pe Mike, actualul ei partener.

Cum s-au cunoscut Iulia Albu și Mike

După mariajul eșuat cu Mihai Albu, tatăl fiicei sale, Iulia Albu și-a găsit fericirea în brațele lui Mike, bărbatul care a cucerit-o iremediabil. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani și au o relație stabilă.

Totuși, creatoarea de modă a mărturisit că ea și iubitul ei, Mike, nu s-au suportat deloc atunci când s-au cunoscut prima dată. Concurenta de la America Express a recunoscut că o prietenă le-a făcut cunoștință.

Citește și: Ce relație e acum între Iulia Albu și iubitul ei, Mike, când se difuzează imaginile cu ei la America Express 2023: „Situația e complicată”

„Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic”, a povestit Iulia Albu, la un moment dat.

„A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra. Ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Am alergat trei metri și a spus: „Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi’. Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală”, a completat și Mike.

Nu se suportau deloc

Iulia Albu a dezvăluit și faptul că cei doi nu s-au suportat deloc la începutul relației.

„A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: „Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem’. Și m-am gândit: „OK”, mai povestea Iulia Albu.

Citește și: Imagini cu Iulia Albu pe care toată lumea le-a uitat. Cum se afișa iubita lui Mike în tinerețe, diferența e uriașă

S-au separat după America Express

După ce s-au încheiat filmările la America Express și au revenit în țară, Iulia Albu și Mike s-au despărțit o perioadă de timp, dar au decis să-și mai dea o șansă.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, pentru Cancan.ro. 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *