Cum a ratat Irinel Columbeanu șansa de a redeveni milionar. “Am avut premoniția”. Ce s-a întâmplat după lansarea cărții

Cum a ratat Irinel Columbeanu șansa de a redeveni milionar. “Am avut premoniția”. Ce s-a întâmplat după lansarea cărții

Irinel Columbeanu a ratat șansa de a redeveni milionar. Proiectul pe care l-a menționat în una din cărțile sale a fost preluat de către alți oameni de afaceri. Fostul soț al Monicăi Gabor a descris în cartea sa, intitulată „Ipocrația”, întrega afacere care avea să îi aducă multe milioane în conturi. Irinel Columbeanu a vorbit recent despre acest nou eșec și a dezvăluit ce a simțit când a aflat că persoanele cărora le-a făcut cadou cartea au pus în aplicare ideile sale.

Irinel Columbeanu, la un pas de a redeveni milionar

În prezent, Irinel Columbeanu se confruntă cu grave probleme financiare. Banca i-a luat toate bunurile, inclusiv un teren de 90 de hectare în jurul localității Izvorani pe care plănuia să deschidă un club de golf.

Așa cum se știe deja, fostul om de afaceri și-a așternut memoriile într-o trilogie, iar în una dintre cărți, „Ipocrația”, a dezvăluit și acest plan. Ideea i-a venit în urma unei călătorii în Thailanda.

„Am sesizat potențialul pe care-l are un club de golf, acolo se face bussinesul, pe terenul de golf. Am încercat și eu să joc prin Thailanda, dar nu era simplu cum pare. Era și foarte cald, am fost undeva prin decembrie. Luasem teren lângă Izvorani, aproximativ, pe drumul către Palat, cumpărasem la marginea pădurii, multe hectare, cam 90 la sută din ce aveam nevoie, pe care apoi le-a luat banca pentru a deschide acest club. Atunci nu era așa scump, parcă era un euro metru”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

La niciun an de la lansarea cărții, fostul soț al Monicăi Gabor a fost surprins să constate că ceea ce a dezvăluit în cartea sa a fost deja aplicat de către alte persoane cărora nu vrea să le dea numele.

Fostul om de afaceri este de părere că el a fost cel care le-a dat ideea oamenilor de afaceri, deoarece proiectul a fost pus în aplicare după ce acesta le-a dăruit cartea sa. Irinel Columbeanu susține că există foarte multe similitudini între ceea ce își dorea el să facă și ceea ce au realizat respectivii.

„Nu am nimic să le reproșez”

„Azi dimineață mi-a sărit în ochi un link al unui club de golf nou înființat, prin google-ul din telefon. Citind, mi-am adus aminte că parcă am avut ca o premoniție inspirația să descriu în cartea mea întreg calculul mental (business-planul viitorului Bucharest Golf Club pe care începusem să îl concep).

Am fost fascinat să constat că socotelile mele de atunci coincid cu cele ale celor care până la urmă l-au și efectiv probabil construit, toate detaliile coincid: amplasamentul lângă București la Snagov la limita superbei păduri ditre DN1 și Palatul lui Ceaușescu, clientela (expatriații angajați ai multinaționalelor din București, oferirea de viluțe familiale în jurul terenului de golf).

Dar nu am nimic să le reproșez. Am avut premoniția să scriu în carte, am pus-o pe hârtie, și am descoperit pe net pus în aplicație ceea ce scrisesem eu. Le-am mai trimis și cartea”, a povestit Irinel Columbeanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
8.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *