Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că Reghecampf este din nou tată. Ce a avut de spus despre Corina Caciuc

Vezi declarația acidă a impresarei!

Laurențiu Reghecampf a devenit duminică, pe data de 31 martie 2024, tată pentru a patra oară. Partenera lui de viață, Corina Caciuc, a născut un băiețel și a dat vestea cea mare prin intermediul paginii sale de Instagram. Tot acolo a postat și prima fotografie cu micuțul. Cum a reacționat fosta soție a antrenorului, Anamaria Prodan? Vezi mai jos declarația acidă a vedetei!

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată din nou

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, a devenit tată pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc, în vârstă de 32 de ani, a adus pe lume duminică, 31 martie 2024, un băiețel.

Cei doi mai au împreună un fiu, pe Liam. De asemenea, antrenorul mai are doi băieți, pe Luca și Bebeto, din fostele mariaje cu Mariana Pfeiffer și cu Anamaria Prodan.

”Să nu îi părăsească și pe aceștia”

Contactată de cei de la actualitate.net, Anamaria Prodan, care se iubește de câteva luni de zile cu pugilistul Ronald Gavril, a avut o primă reacție după ce fostul său partener de viață a devenit tată pentru a patra oară.

”Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează.

Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale.

Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi! Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia.

În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf”, a declarat celebra impresară.

Citește și Fericire maximă pentru Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a născut, prima imagine cu cel mai mic membru al familiei lor!

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan spunea că fostul ei soț și-a cunoscut actuala parteneră în Dubai, în timp ce ea era ocupată să-și îngrijească mama, aflată la vremea aceea pe patul de moarte.

De asemenea, impresara a dat de înțeles că Corina Caciuc a fost escortă de lux. Cum a cunoscut-o, de fapt, antrenorul pe proaspăta mămică? Iată ce a mărturisit tehnicianul.

”Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat.

Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit!

O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, spunea Laurențiu Reghecampf, într-un podcast.

Citește și Cum arăta iubita lui Laurențiu Reghecampf, înainte de operațiile estetice. Imagini nemaivăzute cu Corina Caciuc de pe vremea când era blondă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *