Cum a reacționat Dinu Maxer când s-a întâlnit cu iubitul fostei soții, Deea. De ce nu a mai ținut legătura cu Nicoleta Luciu: ”Nu a mai fost cazul!” VIDEO EXCLUSIV

Dinu: "Ea o să fie Deea Maxer în continuare și nimeni nu poate să șteargă lucrul acesta"
Cum a reacționat Dinu Maxer când s-a întâlnit cu iubitul fostei soții, Deea. De ce nu a mai ținut legătura cu Nicoleta Luciu: ”Nu a mai fost cazul!” VIDEO EXCLUSIV

Divorțul dintre Dinu și Deea Maxer a șocat fanii, căci aceștia se așteptau ca vedetele să îmbătrânească împreună. Totuși, cei doi au păstrat o relație bună după despărțire, ba chiar artistul l-a cunoscut pe iubitul fostei soții, după cum ne-a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro. Mai mult, el ne-a mărturisit de ce nu a mai ținut legătura cu fosta lui iubită, Nicoleta Luciu.

Dinu Maxer, detalii despre viața lui

Dinu Maxer ne-a vorbit despre colega lui de scenă, după ce s-a zvonit că aceștia au o relație. Artistul a punctat că nici vorbă de așa ceva. Cei doi au doar o legătură profesională:

“E normal, am mai trecut printr-un “divorț mediatic” în 2005, așa că știu că o să fiu urmărit câțiva ani, nu puțin. E nasol în momentul în care lumea te cuplează cu cineva cu care nu ești cuplat. Este o prietenă bună, dar nu este iubită. Este o actriță minunată, o parteneră de scenă în sensul în care avem acest proiect cu “S-a furat mireasa” și, de asemenea, mai nou am intrat la braț cu ea în lumea salsa din România. M-am îndrăgostit de atmosferă. Am îmbrățișat atmosfera, dar și pe ea, în pași de dans. Dar atât.”

Nu a mai ținut legătura cu Nicoleta Luciu

În trecut, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Totuși, după despărțire, vedetele nu și-au mai vorbit deloc. Artistul a punctat că nu putea să țină legătura cu frumoasa brunetă după ce aceasta s-a căsătorit:

“Nu, nu am mai vorbit deloc. Nu a mai fost cazul, nu a mai fost nevoie, nu am mai avut subiecte comune. Ea s-a căsătorit, cum era să mai vorbesc eu cu ea? Era aiurea. Nici măcar la televiziuni nu ne-am mai intersectat. Chiar deloc. Iată, 18 ani în care nu ne-am mai văzut deloc. Exact, da. (n.r. s-a terminat totul când s-au despărțit)”

Ce spune despre fosta soție, Deea

Deea și Dinu Maxer nu mai au o legătură de prietenie, ci, mai degrabă, toate discuțiile lor se rezumă la copiii pe care îi au împreună. Întrebat dacă fosta soție își păstrează numele de familie după divorț, starul a răspuns:

“Este o întrebare la care nu pot să răspund în momentul acesta. Este ceva incert. Deea Maxer este un nume public. Ce este în buletin nu e treaba presei. Ea o să fie Deea Maxer în continuare și nimeni nu poate să șteargă lucrul acesta. Și-a creat acest nume, și-a creat acest brand și îl merită, după părerea mea. Nu îi țin pică deloc. Noi, în momentul acesta, suntem părinți. Prieteni nu mai pot să spun că suntem, adică să ne cerem sfaturi. Totuși, atunci când mi-am refăcut studio-ul, i-am trimis câteva poze și i-am cerut câteva sfaturi. Se întâmpla, ce este drept, acum 3-4 săptămâni. Era imediat după divorț sau chiar înainte, dar eram deja separați. Însă, nu mai vorbim, doar strict de copii, de programul nostru care are legătură cu tutela copiilor și de vacanțele copiilor.”

Citește și De ce s-a despărțit Dinu Maxer de iubită, de fapt. Mărtusiri neașteptate: “Acest lucru a afectat-o”

S-a întâlnit cu noul iubit al fostei soții

Dinu nu s-a supărat după ce fosta lui soție și-a făcut o nouă relație. Acesta ne-a dezvăluit că l-a cunoscut pe noul iubit al Deei, Robert. Artistul îl știa pe bărbat din mediul online, înainte să îl vadă la un eveniment:

“Părerea mea, căci a ei nu o știu, nu. (n.r. nu s-a supărat că Deea și-a făcut o relație) Am reușit să mă desprind, am reușit să pun punct. La evenimentul la care ne-am întâlnit, unde am prezentat și am cântat împreună, am dat noroc cu Robert. Nu a avut nimeni niciun resentiment împotriva lui. Da, sigur că da. (n.r. îl cunoaște pe noul iubit al Deei) Îl știam de pe Instagram. L-am cunoscut atunci mai bine. Nu îl știam înainte de divorț, cum s-a speculat. Vreau să spun lucrul acesta, nu ne-am întâlnit niciodată, nu a fost în cercul nostru de prieteni, Deea l-a cunoscut după divorț.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *