Dinu Maxer dezvăluie că este singur acum. A recunoscut oficial că s-a despărțit și de iubită: ”Cum să mai vreau să mă însor?” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre tiparul său de femeie

După ce vestea că Dinu și Deea Maxer divorțează i-a șocat pe fani, starul s-a decis să fie sincer și să vorbească despre noua relație pe care o are după separarea de mama copiilor săi. Cu toate acestea, recent, el s-a despărțit de iubită, iar acum este din nou singur, după cum ne-a confirmat, în exclusivitate pentru Ego.ro. În același timp, el nu se gândește la un alt mariaj, căci nu consideră că un act ține doi oameni împreună.

Dinu Maxer, din nou singur. Ce spune artistul despre recăsătorire

Dinu Maxer ne-a dezvăluit că, în acest moment, nu se află într-o relație. Atunci când vine vorba despre un viitor mariaj, starul nu se gândește să se căsătorească din nou. Mai mult, el refuză ideea de a avea un alt copil, chiar dacă o să se îndrăgostească de o altă femeie:

“Am fugit de mariaj, m-am împiedicat o dată. Acum, evident, fug în continuare. Mă antrenez la sală, fug 15 minute încontinuu, am rezistență în momentul acesta. Nu, cum să mai vreau să mă însor? Nu mi-au fost suficienți 17 ani? Nu poți să spui nu și să garantezi, nu se știe niciodată, dar, în momentul acesta, dacă mă cere cineva și îmi oferă inel, zic nu, evident. Probabil că da. (n.r. preferă o relație lungă fără mariaj) După experiența mea, pot să spun că un inel sau un act nu leagă doi oameni. Nici măcar doi copii nu leagă doi oameni. Ne leagă ca părinți, dar nu cum este văzut din exterior un cuplu. Și mai rău. (n.r. fuge de al treilea copil) Absolut. Să sperăm că o să reușeșc. (n.r. să rămână burlac) În momentul de față sunt singur.”

Citește și Cine este bărbatul cu care Deea și-a refăcut viața, după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta a recunoscut fără ocolișuri: „Este iubitul meu”

Ce femeie ar putea să îl cucerească: „Știu care este tiparul meu”

Dinu Maxer, prezent la deschiderea târgului Ghidul Miresei, a mărturisit că unele dintre cele mai importante femei din viața sa au fost brunete cu ochi căprui, voluptoase și senzuale. Totuși, el nu refuză ideea de a se îndrăgosti de un alt tip de femeie, mai ales pentru că apreciază tot ce este frumos:

“În momentul de față nu mai știu. Știu care este tiparul meu de femeie. Cele mai importante femei din viața mea au fost brunete cu ochi căprui, voluptoase și senzuale. Contează foarte mult. Aceste lucruri m-au impresionat. În rest, nu pot să spun, îmi plac și blondele, brunetele, roșcatele. Îmi place frumosul, iubesc frumosul. Atunci, evident că sunt convins că mă poate cuceri orice tipologie de femeie.”

Ce spune despre Nicoleta Luciu: “A fost prima dragoste publică”

Dinu Maxer a explicat că Nicoleta Luciu l-a făcut să își dea seama care este tiparul său în materie de femei. De asemenea, acesta a punctat că superba vedetă a fost prima iubire pe care a avut-o și de care au știut fanii săi, relația lor fiind publică:

“Oarecum, ea a trasat ideea că îmi place acest gen de femeie. (n.r. Nicoleta Luciu) Ea a fost prima dragoste publică. Prima dragoste era la fel, dar eram după BAC și din aceasta cauză nu a fost totul făcut public.”

Citește și Cum au reacționat copiii, după ce Dinu și Deea Maxer au divorțat. Cea mică are impresia că are două case: „I-am spus că avem casa fetelor și casa băieților” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *