Cum a reacționat Puya, când soția lui s-a sărutat cu unul dintre concurenții America Express. Artistul nu s-a putut abține, momentul incredibil

Puya a fost de față la moment

Scris de: Daoud Andra

28 Feb. 2023

În ediția de luni seara a emisiunii America Express, concurenții au avut de îndeplinit o misiune complexă. Perechile de concurenți nou formate s-au căsătorit simbolic în Columbia și au îndeplinit tot ritualul de nuntă în această țară. Cum a reacționat Puya, atunci când soția lui s-a sărutat cu un alt coleg din emisiune.

Reacția lui Puya, când a văzut sărutul dintre soția lui și un alt concurent

Cele 6 echipe rămase în cursa pentru marele premiu în America Express au fost supuse la o probă complexă în Columbia. Echipele au fost reformate și, timp de o zi, concurenții au fost nevoiți să îndeplinească misiunile alături de alți colegi decât partenerii cu care au venit în concurs. Astfel, Puya a făcut echipă cu Andreea Antonescu, în timp ce soția lui, Melinda, a format un cuplu cu Nelu Cortea.

Citește și: Cum și-a cunoscut Puya soția. Relația lor ascunde o poveste amuzantă. Sunt căsătoriți de 12 ani

Perechile de concurenți au participat la o probă care a presupus pregătirea unei nunți și o căsătorie simbolică. În cadrul probei, echipele au făcut și o ședință foto în care mirii trebuiau să pozeze în diverse ipostaze. Nelu Cortea a mimat un sărut cu soția lui Puya, moment în care cântărețul a reacționat.

„Îți râde fața! Vezi că n-ai voie să săruți mireasa!”, a spus Puya când i-a văzut pe cei doi, după care a completat: „Mă, aici e o nuntă serioasă? Unde am ajuns?!”. La rândul lui, Nelu Cortea a avut un moment de panică atunci când a fost oficiată căsătoria simbolică. Ofițerul de stare civilă i-a pus pe concurenți să își scoată verighetele, moment în care comediantul a spus: „M-am panicat! Mă omoară nevasta acasă! Oficial în Columbia soț și soție?”.

Citește și: „Uitați cum m-am căsătorit în Columbia”. Mesajul cu care Andreea Bălan și-a surprins fanii, imagini inedite

Cum a reacționat Puya, când soția lui s-a sărutat cu unul dintre concurenții America Express
Nelu Cortea și Melinda au mimat un sărut la America Express

Puya și Melinda sunt căsătoriți de 12 ani

Artistul hip-hop și-a cunoscut soția atunci când aceasta încă era în liceu. S-au îndrăgostit în urmă cu 17 ani, iar de 12 ani sunt și căsătoriți. Au împreună 3 fetițe, iar în prezent fac echipă în America Express, pe Drumul Aurului. În urmă cu ceva timp, Puya a povestit cum a început relația dintre el și Melinda.

Citește și: Reacția incredibilă a lui Puya, când soția lui a rămas în sutien la America Express: “Așa dezbrăcată stai?”

„Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit. După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea. Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd! Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului!”, a povestit Puya în podcastul lui Cătălin Măruță.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *