Cum a scăpat vloggerița Mimi de depresie. „Nu cred în rușine”. Ce sfat are pentru cei care trec prin această situație VIDEO EXCLUSIV

Surpriza uriașă pe care Mimi le-o pregătește fanilor săi

Mimi s-a confruntat cu o perioadă grea din viața ei, însă a reușit să facă un pas către vindecare, vorbind despre experiența ei și ajutând și alți tineri. Ea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre acest aspect. Mai mult, aceasta ne-a explicat și cum arată programul ei, povestind despre proiectele de care se ocupă în momentul de față.

Mimi: “Pe mine m-a ajutat cel mai mult informația”

Mimi a fost plecată la Londra de 3-4 ori în această toamnă, fiind atașată de locul respectiv. Chiar dacă a locuit în Anglia în trecut și speră să se întoarcă acolo, momentan, o mutare nu s-a concretizat, având multe proiecte în țară:

“Am locuit înainte în Londra, dar, momentan, nu m-am mutat înapoi. Am fost în mai multe vacanțe, cred că am fost de 3-4 ori în Londra în toamna aceasta. Sunt atașată de Londra, este locul meu de suflet, probabil o să mă mut acolo la un moment dat, dar, momentan, nu este nimic concret.”

Lucrează la un podcast

De asemenea, tânăra le pregătește o surpriză imensă fanilor săi, dorindu-și să lanseze un nou podcast pe piață. Chiar dacă a încercat să lucreze în televiziune, ea este de părere că se simte mult mai confortabil atunci când vine vorba despre mediul online:

“Lucrez la podcast-ul meu de aproape un an de zile. L-am făcut în mai multe forme. În momentul de față a ajuns la forma care îmi place și chiar cred că urmează să îl lansăm în această lună. Investesc mult timp în Instagram, am început să fac content care îmi place foarte mult, sunt mândră de lucrurile pe care le postez și îmi ocupă foarte mult timp.

Nu știu dacă sunt viitorul (n.r. podcast-urile), dar, cu siguranță, sunt prezentul. Majoritatea oamenilor au câte un podcast, cel puțin oamenii care au ceva de zis. Am lucrat o perioadă, așa că am încercat și partea de televiziune. Mi-am dat seama că rezonez mai mult cu online-ul. Cred că acesta este mediul în care am pornit și mediul în care mă simt confortabil în continuare.”

Mimi sfat pentru cei care se confrunta cu depresia
Mimi vrea să își lanseze un podcast

Ce spune despre depresie

De curând, Mimi le-a oferit detalii fanilor despre o perioadă dureroasă din viața ei, în care a plâns 136 de zile la rând. Ea ne-a vorbit despre depresie și anxietate, explicând că este nevoie de ajutorul unui terapeut pentru a depăși aceste lucruri. Mai mult, ea nu crede în rușine, astfel că tinerii ar trebui să ceară ajutorul atunci când au nevoie:

“Cred că depresia și anxietatea sunt două lucruri care trebuiesc tratate, în primul rând, prin terapie. La psiholog. Apoi, dacă vrem să ne simțim mai bine acasă, pe mine m-a ajutat cel mai mult informația. Cu cât acumulezi mai multă informație și îi dai creierului tău variante, cu atât te dezvolți și începi să îți schimbi felul în care gândești și te deschizi către vindecare. Cu siguranță, dacă ești minor, ai nevoie de ajutorul unui adult. Nu cred în rușine, personal. Nu experimentez așa ceva.”

Citește și: Irina Fodor a fost nevoită să-și ia măsuri suplimentare de protecție la „America Express”. „Am avut bodyguarzi cu pistoale”. Prin ce a trecut vedeta la filmări VIDEO EXCLUSIV

Cum arată programul ei

Influencerița are o viață extrem de ocupată, însă reușește să ducă fiecare proiect la bun sfârșit. Ea este organizată și se trezește în fiecare zi de dimineață. Cât despre ce îi place să facă în timpul liber, Mimi lucrează la dezvoltarea ei personală, adorând cristalele și filmele:

“O fată de 24 de ani care lucrează foarte mult la dezvoltarea ei personală. Îmi plac cristalele, îmi plac filmele. Cam asta fac eu în timpul meu liber. Am un câine foarte simpatic, îmi ocupă jumătate din viață și cam atât. Mă trezesc la 7-8 dimineața în fiecare zi și mă culc la 12-1 noaptea, îmi calculez foarte bine timpul. Mă organizez foarte bine și reușesc să le fac pe toate. Îmi plăcea somnul când eram mai mică, acum nu mai rezonez.”

Mimi sfat pentru cei care se confrunta cu depresia
Influencera s-a confruntat cu depresia în trecut

Și-ar dori să joace într-un film sau într-un serial

Mimi a studiat actoria când era mai mică, astfel că s-ar implica, în viitor, într-un film sau într-un serial. Totuși, momentan ea nu are timp să meargă la casting-uri:

“Mi-ar plăcea foarte tare, am și studiat actoria când eram mică, doar că treaba asta implică un soi de efort pe care îmi este greu să îl integrez în programul meu, adică cel mai probabil să mă duc la casting-uri. Poate, la un moment dat, în viața mea, când lucrurile o să fie mai relaxate pe partea de social media, o să am timp să mă duc și la casting-uri și să mă implic mai tare pe partea de actorie.”

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *