Cum a slăbit, de fapt, Monica Anghel 30 de kilograme. Vedeta le-a dezvăluit fanilor secretul ei

Monica Anghel a avut grave probleme de sănătate și a fost opreată de dublă hernie de disc.
Cum a slăbit, de fapt, Monica Anghel 30 de kilograme. Vedeta le-a dezvăluit fanilor secretul ei

Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme. Artista a dezvăluit recent care este secretul formei sale de invidiat. Într-un an și câteva luni, ea a reușit să topească 30 de kilograme, iar acum se simte mai bine ca niciodată.

Cum a slăbit, de fapt, Monica Anghel 30 de kilograme

Monica Anghel arată senzațional la 51 de ani, iar fanii au felicitat-o pentru ambiția de care a dat dovadă în demersul său de slăbire. Mulți însă au dat crezare unor zvonuri potrivit cărora cântăreața ar fi apelat la intervenții chirurgicale de micșorare de stomac pentru a slăbi, însă în realitate ea nu a apelat la o astfel de procedură.

Vedeta a dat cărțile pe față și a vorbit despre motivul pentru care a scăzut în greutate într-un timp atât de scurt. Ea a mărturisit că nu ar fi reușit să dea jos cele 30 de kilograme dacă nu se confrunta cu o problemă de sănătate. Cântăreața a fost diagnosticată cu o dublă hernie de disc, iar afecțiunea i-a cauzat și o pareză aproape totală a piciorului drept.

După operație, Monica Anghel a fost nevoită să urmeze un program de recuperare, iar asta a făcut-o să slăbească atât de mult, deși nu a făcut mișcare.

„Mănânc o prăjitură la nu știu câte luni”

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98%  pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. „Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el”, mi-a zis doamna doctor.

N-a fost cazul să apelez la așa ceva. Mi se întâmplă o dată la nu știu câte luni să mănânc o prăjitură. Sau să beau un pahar de vin, cum o fac cu voi, aici. Fac sport în fiecare zi. Și datorită băiețelului meu care merge la kempo, de trei ori pe săptămână. La început, îl așteptam în mașină, câte două ore și jumătate. Apoi, am vorbit cu sensei-ul lui, care m-a lăsat să mă antrenez lângă locul unde fac ei antrenament”, a povestit Monica Anghel în cadrul unei emisiuni TV, potrivit revistei Viva.

Cum a slăbit, de fapt, Monica Anghel 30 de kilograme
Cum a slăbit, de fapt, Monica Anghel 30 de kilograme

Sportul, nelipsit din rutina zilnică

În plus, Monica Anghel merge și la sală, dar este atentă să nu ridice greutăți prea mari din cauza problemelor cu coloana.

„Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici”, a spus artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *